Derbi dana: Nemačka – Holandija: Da li je vreme za buđenje Nemaca?

U ponedeljak je na programu poslednje kolo Liga nacija, a za vas smo posebno izdvojili meč između Nemačke i Holandije koji je svakako i derbi susret ovog kola. Nemački reprezentativci su pre nekoliko dana slavili u prijateljskom meču, dok su Holanđani ostvarili veliki podvig, pošto su na svom terenu savladali aktuelne svetske šampione Francuze sa 2:0.
Ovaj meč je na programu od 2o časova i 45 minuta.

Nemačka: I dalje stvari ne idu onako kako se to očekuje!

Iako se činilo da će Nemci pored velikog neuspeha na Mundijalu u Rusiji kada nisu uspeli da prođu ni grupu, zaigrati bolje u novoformiranom takmičenju Liga nacija, izabranici Joakima Leva su nastavili sa lošim partijama i u ovom takmičenju. Naime, “panceri” više nemaju nikakve šanse za plasman na prvo mesto u ovoj grupi, pa će im ovaj meč služiti isključivo za čast. Treba dodati i to da je ova reprezentacija ispala iz ove divizije, pa sada već možemo pričati i o velikoj krizi koja potresa ovu reprezentaciju.
Ipak, pre nekoliko dana su “panceri” u prijateljskom susretu savladali četvrtfinalistu i domaćina ovogodišnjeg Mundijala Rusiju i to sa 3:0, pa se može reći da u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj meč. Treba svakako dodati i to da je selektor Nemaca Joakim Lev iznenadio svoje protivnike u ovom meču pošto je njegova reprezentacija posle duže vremena zaigrala sa tri štopera, što je očigledno dalo rezultate.

Holandija: Više nema dileme, Holanđani su se vratili!

Posle nekoliko sušnih godina i neodlazak na Evropsko i Svetsko prvenstvo, čini se da Holanđani ponovo igraju onako kako se to očekuje od njih. Bez obzira kako će to izgledati u ovom duelu i da li će biti prvi na kraju, Holanđani su u do sada pokazali zaista blistave partije. Izgubili su od Francuske u Parizu, uz dobru igru, ali su u naredna dva duela odigrali zaista odlično i savladali poslednja dva svetska prvaka – Nemačku i Francusku. Prvo su savladali Nemačku i to sa 3:0 u sjajnoj partiji u Amsterdamu, a onda pre nekoliko dana i aktuelne svetske prvake Francuze sa 2:0 u Roterdamu.
Treba dodati i podatak da su “lale” između tih mečeva remizirali sa Belgijom koja svakako spada u jednu od najboljih reprezentacija na svetu, što samo dodatno potvrđuje da su se reprezentativci Holandije vratili u sam vrh svetskog fudbala. Ova reprezentacija igra i izuzetno efikasan fudbal pošto su Nemcima i Francuzima dali ukupno pet golova, što nikako nije mala stvar.

Naš predlog

Nemačka već duže vreme ne liči na sebe, dok se Holanđani polako ali sigurno vraćaju tamo gde im i pripada mesto. Ipak, pre nekoliko dana su izabranici Joakima Leva pružili jednu odličnu partiju pošto su savladali Rusiju, dok ne treba ni trošiti reči o velikoj pobedi Holanđana nad svetskim šampionima Francuzima. Ipak, mišljenja smo da će “panceri” konačno proraditi na svom terenu pa vam zbog toga predlažemo da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91. Ipak, treba očekivati i da će “lale” koje su u odličnoj formi imati šta da kažu u ovom meču pa vam zbog toga preporučujemo da ovde pokušate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72. Za kraj smo za vas ostavili i jednu igru za koju se čini da je svakako najrealnija na ovom meču. U pitanju je 3+ koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.