Tip dana: Portugal – Poljska: Mogu li gosti do iznenađenja protiv šampiona Evrope?

Za kraj ovogodišnjeg ciklusa u Ligi nacija ostaje nam duel između Portugala i Poljske. Ovo je susret koji nema nikakvog takmičarskog značaja, pošto su Portugalci pre ovog kola obezbedili prvo mesto, dok su Poljaci zakovani za dno.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Portugal: Ovaj tim odlično igra i bez prve zvezde!

Fudbaleri Portugala trijumfalno su završili ovogodišnji ciklus u Ligi nacija pošto su u svojoj grupi zauzeli prvo mesto, i to ispred Italijana i Poljaka. Posle remija u Italiji prošlog vikenda kada je bilo 0:0, bilo je jasno da više niko ne može da ugrozi ovu reprezentaciju na prvom mestu, koja je ovo takmičenje igrala bez svoje prve zvezde Kristijana Ronalda, pa je zbog toga ovaj uspeh i daleko veći.
Portugal je otvorio takmičenje u Ligi nacija sa domaćom pobedom protiv selekcije Italije, da bi nakon pobeda na gostovanju kod Poljaka u jednom fantastičnom meču kada je bilo 3:2, bilo poprilično jasno da šampion Evrope iz 2016. ima velike šanse da takmičenje u svojoj grupi završi na prvom mestu.
Treba očekivati da će selektor Portugala Fernando Santoš dati šansu nekim fudbalerima na koje slabije računa, a treba dodati da će ovam meč zbog suspenzije propustiti Neves i Mario Rui, ali se vraća Pepe.

Poljska: Ova ekipa ne liči na sebe!

Za razliku od Portugalaca, Poljaci su potpuno podbacili u Ligi nacija i zato su poslednji na tabeli. Gledaćemo ih u Ligi nacija „B“ u sledećem izdanju ovog takmičenja, ali može se reći da je kriza Poljaka počela i nešto ranije, jer je ova selekcija potpuno podbacila na Mundijalu u Rusiji, gde su potpuno neočekivano ispali nakon grupne faze takmičenja. Iako su imali relativno laku grupu u kojoj su bili Kolumbija, Senegal i Japan, na kraju su uspeli samo da upišu počasni trijumf nad selekcijom Japana kada je već bilo jasno da nemaju nikakve šanse za prolaz u osminu finala šampionata. Od tada čak pet mečeva ne znaju za pobedu, a treba dodati da slabu igraju i prijateljske mečeve pošto su sa Irskom remizirali, a pre nekoliko dana su poraženi od Češke i to na svom terenu, kada je bilo 1:0. Jedino dobro što su napravili u prethodnih pet mečeva je remi u gostima kod Italije na početku Lige nacija, dok ih je iz igre definitivno izbacio domaći poraz od Italijana i to golom primljenim u sudijskoj nadoknadi vremena, kada je strelac bio fudbaler Fiorentine Biragi.
Treba dodati i to da će u ovom meču Poljska biti oslabljena pošto će fudbaler Monaka i sigurno najbolji štoper ove ekipe Kamil Glik propustiti ovaj meč.

Naš predlog

Reprezentacija Portugala je odličnim partijama došla do prvog mesta u grupi, i ovaj meč za njih nema takmičarski značaj, pa treba očekivati da će selektor Santoš dati šansu nekim fudbalerima na koje je slabije računao do sada. Što se tiče Poljaka, oni će učiniti sve da makar malo poprave utisak, i iskoriste što Portugalci neće igrati sa prvim timom u ovom meču. Zbog toga vam predlažemo da na ovom meču pokušate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.28. Takođe, treba očekivati jedan efikasan meč pošto i jedna i druga reprezentacija nemaju šta da izgube, pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.05.
Za kraj, za one najhrabrije smo ostavili jedan zanimljiv prelaz, pošto smo već pisali da bi ovde Poljaci mogli da iznenade Portugalce zbog činjenice da ta reprezentacija neće igrati sa najboljim sastavom ovaj meč. Predlažemo vam da pokušate sa igrom x-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 11.6!Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.