Navijaš za Partizan ili Zvezdu? Orlove? Požuri, čeka te Mercedes!

meridijan

Ovih dana su glavne sportske teme Liga nacija, te Partizan i Crvena zvezda u Evrokupu. A osim toga tu je i šansa da se uvezeš u 2019. godinu sa novim Mercedesom!

Meridianbet će onome ko do kraja godine pogodi najveću kvotu dodeliti Mercedes C klase, a tu su i sjajne ostale nagrade! A ovih dana Meridian je izbacio fenomenalne kvote – tako da je ovo sjajna šansa da se dođe do ovih neverovatnih nagrada.

Osim toga mozete da dobijete i bonus do 5.000 dinara, ako se registrujete OVDE!!

Srbija mora da pobedi protiv Litvanije da bi osigurala prvo mesto u svojoj grupi u Ligi C, a naši “Orlovi” igraju protiv nejake Litvanije. S obzirom na sjajnu formu naših napadača za očekivati je da Srbija na ovom meču bude efikasna, a kvota na 3+ golova našeg tima je sjajna!

Za one koji vole brz dobitak – 1 u prvih 10 minuta će ti doneti kvotu 3.80! A ako se to iskombinuje sa Crvenom zvezdom i Partizanom – eto šanse za Mercedes!

Zvezda je imala dva kiksa u Evrokupu, ali je baš zato kvota na Zvezdu preko 2! Čista dvojka je dovoljna i za singl, a tek kad se kvota pojača sa hendikepom sve je veća šansa da Novu godinu dočekaš u limuzini!

Tu je i Partizan koji mora da uz pomoć sjajne publike u Pioniru dobije Valensiju. Dubljević i drugovi su naravno veliki favoriti, ali to je samo plus za one koji hoće da stave Partizan na tiket, jer će im 1 skoro utrostručiti ulog.

Ovo je samo delić ponude koju je kladionica Meridian spremila za svoje igrače u narednim danima,a tu je naravno i najveća ponuda za uživo klađenje na tržištu – i kada je u pitanju uživo klađenje na fudbal i kada je u pitanju uživo klađenje na košarku!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.