Tip dana: Flamengo – Gremio: Velika borba za drugo mesto!

Još samo tri kola je ostalo do kraja brazilskog šampionata. U sredu i četvrtak je na programu 36. kolo, a svakako najzanimljiviji susret je meč između drugoplasiranog Flamenga i četvrtoplasiranog Gremija. Očekuje nas pravi fudbalski spektakl u Rio de Žaneiru zbog činjenice da se i jedna i druga ekipa nalaze u odličnoj formi.
Meč je na programu 45 minuta iza ponoći.

Flamengo: Ova ekipa ne da drugo mesto!

Glavni cilj ekipe Flamenga u ovoj sezoni je bio da pokušaju nekako da dođu do šampionske titule, ali i sami su znali da će imati dosta težak zadatak, pošto je ove godine konkurencija u brazilskom šampionatu paklena. Međutim, čini se da će im na kraju ipak nedostati snage za tako nešto, ali i kvaliteta.
Tim iz Rio de Žaneira trenutno ima čak pet bodova manje od trenutnog lidera brazilske Serije A – Palmeirasa, pa je uparvo iz tog razloga zaista teško verovati da će na kraju Flamengo završiti na prvom mestu, pogotovu jer imaju dosta težak raspored u preostala tri kola, uključujući i ovaj meč.
Njihov protivnik u ovom meču se takođe bori za direktan plasman u Kopa Libertadores pa im je zbog toga svaki bod u ova preostala tri kola od velike važnosti. Inače, treba svakako dodati i to da Flamengo ovaj meč dočekuje nakon dve vezane pobede u prvenstvu, ali i bez nekoliko veoma važnih fudbalera. Najvažniji izostanak je svakako neigranje novog fudbalera Milana Pakete, zatim golmana Alveša i štopera Huana, dok reprezentativne obaveze imaju štoper Trauho i napadač Linkoln.

Gremio: Direktan plasman u Kopa Libertadores je prioritet!

Za goste iz Porto Alegrea smo takođe rekli da u veoma dobroj formi dočekuju ovaj duel s drugoplasiranim Flamengom, obzirom da su u poslednja četiri prvenstvena nastupa upisali čak tri pobede i samo jedan remi. Ali ipak, pre toga su u polufinalu Kopa Libertadores doživeli poraz od River Plate koji je posebno rastužio sve navijače ove ekipe. U isto vreme su doživeli i neugodan domaći poraz od Sport Recifea, koji bi kasnije mogao dosta da košta ovu ekipu.
Ipak, sve to su je ova ekipa uspela veoma brzo da prebrodi, i sa deset osvojenih bodova u poslednja četiri kola Gremio se ponovo uključio u borbu za sam vrh tabele. Ova ekipa se trenutno nalazi na četvrtom mestu u brazilskoj Seriji A, koje je inače i poslednje koje direktno vodi u Kopa Libertadores, što je jedan od primarnih ciljeva koje je ova ekipa postavila pred početak sezone. Ali, treba dodati i činjenicu da i Sao Paulo ima isti broj bodova, pa fudbalere Gremija verovatno očekuje velika borba do poslednjeg kola sa ovom ekipom za to četvrto mesto. Treba dodati i to da će i ova ekipa poput Flamenga biti lišena usluga mnogobrojnih prvotimaca.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa igraju dosta dobro ove sezone, i biće ovo prava poslastica za sve ljubitelje brazilskog fudbala. Flamengo želi da zadrži drugo mesto, pošto je nerealno da se ozbiljnije uključi u šampionsku titulu, dok Gremio želi da izbori direktan plasman u Kopa Libertadores. Zbog toga je jasno da će i jedna i druga ekipa ići na pobedu u ovom meču pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.07. Prednost u ovom meču ipak dajemo gostujućoj ekipi koja je u poslednja tri meča ostvarila isto toliko trijumfa nad ekipom Flamenga. Zbog toga, ali i zbog činjenice da su bodovi potrebniji gostujućoj ekipi vam predlažemo da ovde odigrate duplu šansu x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.70. Za kraj, za očekivati je da nas očekuje jedan otvoren meč, pa vam zbog toga predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.38.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.