Boston ne igra po očekivanjima mnogih, a gostovanje Dalasu je prava utakmica da se proveri trenutna forma!

NBA liga

Boston gostuje Dalasu u noći između petka i subote od 02:30h  i biće ovo pravi spektakl kada je NBA liga u pitanju. Dalas igra odlično ove sezone van svih očekivanja, dok se Boston muči sa formom i pored kompletnog tima na raspolaganju. Teško gostovanje koje iziskuje maksimalnu angažovanost ukoliko gostujuća  ekipa želi do pobede. I Dalasu je ovo jako bitan ispit, da vide gde su trenutno u odnosu na Boston koji je jedan od najboljih timova lige. 

Dalas: Luka Dončić je doneo velike stvari u ovaj klub i ceo grad, a to se najbolje vidi po reakcijama navijača.

Dalas od titule i pobede nad Majamijem i Lebrom Džejmson, nije imao ovako dobar start sezone. Odnos pobeda i poraza i nije toliko bitna stvar u ovoj priči, jer čelnici kluba nisu imali nikakva očekivanja pred ovu sezonu. Uzeli su Luku Dončića sa drafta i tu je bilo raznih negodovanja, koliko može jedan evropski igrač da bude predvodnik novog talasa mladih igrača u timu. Međutim sjajni Dončić je brzo svim kritičarima zapušio usta i trenutno je najbolji ruki u ligi po svim brojkama. Dalas se prilagodio njegovoj igri i to je najbolji pokazatelj koliko je ovaj mladi igrač doneo i koliko će tek doneti ovoj franšizi. Dirk Novicki i dalje ne igra zbog povrede, ali to se i ne primećuje za sada, jer ostatak rostera igra zaista sjajno. Iako je propustio početak sezone, Harison Barns se vratio na parket i sjajnim igrama najavio da će upravo on biti jedan od glavnih igrača uz Luku, kao i Vesli Metjuz koji bi svojim trojkama mogao da promeni tok mnogih utakmica. DeAndre Džordan predstvalja veliko pojačanje u reketu u ovaj tim Dalasa za sada deluje jako dobro.

Boston: Jedan od najboljih timova istoka se muči sa formom i sitnim povredama, pa isti broj pobedai poraza ne treba da čudi.

Ekipa Breda Stivensa ne igra ove sezone onako kako se to od njih očekuje. Hejvord se oporavio od povrede i tako kompletirao ovaj jako kvalitetan roster Bostona. Pored njega tu su i Irving koji igra dobro od početka sezone, Al Horford i Markus Moris koji su glavni igrači u reketu, kao i mlade zvezde u vidu Tejtuma i Brauna od kojih se iz godine u godinu samo napredak može očekivati. Markus Smart i Teri Rozir sa klupe donose dodatnu energiju i zaista kada se sve sagleda ovaj tim deluje kao jedan od glavnih pretendenata na tron NBA lige. Ono što za sada ne funkcioniše najbolje u ovom timu jeste odbrana 1 na 1, gde protivničke ekipe to jako dobro koriste. Boston je poznat godinama unazad po tome što trener Stivens ima odlične defanzivne rotacije, međutim igra jedan na jedan je za sada nerešiva enigma za odbranu Bostona. Meč sa Dalasom će biti idealna prilika da tim pokaže koliko je napredovao poslednjih nekoliko dana, jer je trener Stivens upravo govorio o tome, da će se protiv Dalasa videti brojne promene kada je defanziva u pitanju.

Naš predlog:

Sa ove utakmice uzimamo pobedu gostiju sa hendikepom (3.5) i za taj hendikep Meridian nudi kvotu 1.90. Smatramo da će Boston na ovom meču, uprkos nekim lošijim rezultatima, ipak dokazati razliku u kvalitetu i slaviti na ovom meču sa minimum 4 poena razlike. Kvota je dobra i mi je moramo uzeti.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.