Derbi dana: Lacio – Milan: Velika borba za Ligu šampiona!

U okviru 13. kola italijanske Serije A koplja će ukrstiti dva kluba koja će vrlo verovatno biti glavni konkurenti za četvrto mesto koje naredne sezone direktno vodi u Ligu šampiona. I jedni i drugi su u prošlom kolu doživeli neuspehe, pa svakako žele da pobedom u ovom meču isprave to, ali se ujedno i osame na četvrtom mestu.
Meč je na programu od 18 časova.

Lacio: Navijači ove ekipe mogu da budu zadovoljni!

Fudbaleri Lacija igraju zadovoljavajuće ove sezone, a u prilog tome govori i odlično četvrto mesto na tabeli koje na kraju sezone vodi u Ligu šampiona. To i jeste cilj Lacijala, ali je sigurno da će biti jako teško, pošto ima još dosta dobrih kandidata za tu poziciju. Trener Inzagi može da bude prezadovoljan za sada, a treba napomenuti da je ekipa iz Rima obezbedila i plasman u nokaut fazu Liga Evrope što je takođe bio jedan od ciljeva za ovu sezonu.
U prošlom kolu su izabraniciji Simonea Inzagija gostovali u Ređo Emiliji gde su odigrali samo nerešeno sa ekipom Sasuola, ali treba dodati i to da ova ekipa igra dosta dobro na svom terenu, i da vrlo teško gubi mečeve u Ređo Emiliji.
Ono što je verovatno i najveći problem Lacija u ovoj sezoni je to što ne igraju konstantno, već po sistemu toplo-hladno, i izuzetno su nepredvidiva ekipa.
Simone Inzagi će učiniti sve da njegova ekipa dođe do pobede i samim tim se odlepi Milanu na čak četiri boda, ali treba dodati i da italijanski stručnjak zbog povrede neće moći da računa na Lukasa Leivu.

Milan: Gatuzo ima dosta problema sa povređenim fudbalerima!

Za razliku od Lacija koji je već osigurao plasman u nokaut fazu Liga Evrope, ekipu Milana u poslednja dva kola očekuje velika borba za prva dva mesta, a konkurenti su Betis i Olimpijakos. Sa druge strane, u Seriji A su nakon tri vezane pobede i proboja u sam vrh tabele, u poslednjem kolu ipak prizemljeni od strane aktuelnog prvaka a ujedno i vodeće ekipe u Seriji A – Juventusa, koji je na San Siru bio bolji sa 2:0. Treba dodati da Milan u tom meču nije iskoristio ni penal, pošto je Šćesni pročitao pokušaj bivšeg fudbalera Juventusa Iguaina. “Rosoneri” osim tog penala praktično nisu ozbiljnije ugrozili gol rivala, što je zaista poražavajuće bez obzira na snagu Juventusa.
Ipak, trener Gatuzo koji je inače stalno na meti kritika u italijanskoj štampi je i sam bio svestan težine zadatka u tom meču, obzirom da je pre toga imao velikih problema s izostancima, dok je u samom finišu dodatni problem „rosonerima“ stvorilo i isključenje prvog napadača Iguaina. Pored njega, meč sa Lacijom će propustiti Romanjoli, Musaćio, Kaldara, Strinić, Bilja i Bonaventura.

Naš predlog

Lacio igra dosta dobro ove sezone i trenutno suvereno drži prvu poziciju. Što se tiče fudbalera Milana, oni trenutno imaju samo bod manje od Lacijala ali i dosta povređenih i suspendovanih fudbalera. Ipak, Đenaro Gatuzo je poznat kao veliki borac i motivator pa je sigurno da će učiniti sve da njegova ekipa ne izgubi ovaj meč. Zbog toga vam preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.06. Treba očekivati da će ovo biti meč sa dosta golova, pa vam zbog toga predlažemo da ovde pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77. Za one najhrabrije, i za igrače koji vole nešto jače kvote, predlažemo vam da pokušate sa prelazom x-x koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 6.30.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.