Derbi dana: Roma – Real Madrid: Bitka za prvo mesto!

U utorak i sredu je na programu peto kolo Lige šampiona, a jedan od najzanimljivijih susreta u okviru ovog kola je svakako i meč između Rome i Real Madrida. Biće ovo i susret za prvo mesto u grupi, pošto i jedna i druga ekipa imaju isti broj bodova, uz činjenicu da tim iz Madrida ima bolji međusobni skor pošto su bili bolji od Rome na svom terenu (3:0).
Meč je na programu u 21 čas.

Roma: Dobre igre u Ligi šampiona, loše u Seriji A!

Fudbaleri Rome igraju dosta dobro ove sezone u Ligi šampiona u prilog čemu govori i činjenica da su trenutno na deobi prvog mesta sa Realom iz Madrida. Ova ekipa je do sada doživela samo jedan poraz u ovom takmičenju, i to upravo od ekipe sa kojom se sastaje u utorak. Nakon toga je ova ekipa ostvarila dve sigurne pobede nad ekipom Plzena, kao i pobedu u prošlom kolu na teškom gostovanju u Moskvi protiv ekipe CSKA kada je bilo 1:2.
Međutim, kada je u pitanju Serija A, timu Euzebija Di Frančeska nikako ne ide. Naime, “vučica” se posle 13. odigranih kola nalazi na tek sedmom mestu na tabeli, što je ispod svih očekivanja. U prošlom kolu je ova ekipa izgubila na gostovanju kod Udinezea sa 1:0, u meču u kom je domaćim fudbalerima pobeda bila neophodna kako bi pobegli iz opasne zone.
Trener ekipe iz Rima Euzebio Di Frančesko nalazi se u velikim problemima pred ovaj meč pošto neće moći da računa na dva vrlo bitna fudbalera – De Rosija i Manolasa, dok su pod velikim znakom pitanja i Havijer Pastore kao i Dijego Peroti.

Real Madrid: Nije to onaj Real od prošle sezone!

Poput Rome, i fudbaleri Real Madrida igraju odlično u Ligi šampiona, ali jako loše u prvenstvu. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na tek šestom mestu na tabeli, što je zaista ispod svakog nivoa za šampiona Evrope. U prošlom kolu su doživeli težak poraz na gostovanju kod Eibara pošto je bilo ubedljivih 3:0. Ujedno, to je bio i prvi poraz novog trenera Solarija koji je do sada popravio dosta stvari u igri. Biće zanimljivo kako će njegova ekipa izgledati u sledećem meču u prvenstvu kada im u goste dolazi Valensija koja pruža sve bolje partije ove sezone, i ide polako ka vrhu tabele.
Takođe, biće veoma interesantno i kako će ekipa samo tri dana nakon teškog poraza od Eibara reagovati u Ligi šampiona kada putuju na teško gostovanje u Rim i igraju meč za prvo mesto u grupi sa Romom. Izabranici Santjaga Solarija pružaju dobre partije u Ligi šampiona, ali su i tu doživeli jedan neočekivani poraz pošto su izgubili od ekipe CSKA sa 1:0.
Što se tiče povređenih i suspendovanih fudbalera, Solari nema toliko problema kao Di Frančesko ali ni on neće moći da računa na Kazemira i golmana Navasa.

Naš predlog

Biće ovo duel dve ekipe koje su u dobroj meri obezbedile plasman u nokaut fazu Lige šampiona. I jedni i drugi ne blistaju ove sezone u prvenstvu, dok u najkvalitetnijem evropskom takmičenju pružaju solidne partije. Na prvi pogled je ovo jedan izuzetno težak meč sa prognoziranje, a mi vam savetujemo da pokušate sa duplom šansom 1x, pošto smo mišljenja da Roma neće doživeti poraz na ovom meču. Kladionica Meridianbet je dala i odličnu kvotu za ovu igru 1.69. Treba očekivati i da će biti dosta golova u ovom duelu pošto i jedni i drugi idu na sva tri boda. Zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53. Za one najhrabrije, savetujemo vam da na ovom meču pokušate i sa igrom 4+, jer nema sumnje da nas očekuje prava goleada na ovom meču. Za tu igru kladionica Meridianbet je dala kvotu 2.32.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.