Neviđene kvote na Zvezdu: Tikete uplaćuju i “grobari” i “delije” jer je ovo meč decenije!

Crvena zvezda igra meč petog kola Lige šampiona sa Napolijem u gostima, a ova utakmica je jedna od najbitnijih koje smo mogli da gledamo u ovoj deceniji!

Svi pričaju o ovom meču, a danas će na svim mogućim tiketima biti ovog meča! I “Grobari” i “Delije” će zbog neverovatne ponude odlučiti da stave nešto na svoj tiket kada je ovaj duel u pitanju.

Broj jedan za one koji veruju u Zvezdu je dvojka na crveno-bele po kvoti većoj od 20! Ko veruje da Vladan Milojević može da nadmudri Anćelotija ima šansu da ozbiljno zaradi!

Napoli je ogroman favorit – ali sa druge strane daleko od toga da Meridian nije spremio dobru ponudu i za one koji ipak više veruju Anćelotiju. Kvota na 3+ gola domaćina je sjajna, a dva gola Italijana u jednom poluvremenu mogu skoro da ti utrostruče dobitak!

Koreografija navijača Crvene zvezde

Ipak po gol Zvezde u oba poluvremena osim što bi neverovatno obradovao navijače šampiona Srbije doneo bi i kvotu 13.6 svima koji je stave na tiket u Meridianu!

Mnogi kažu da je ključno za Zvezdu da izdrži prvih dvadesetak minuta pod pritiskom favorizovanog domaćina – a ako se to desi i prvi gol ne padne u prvih 27 minuta možeš da pogodiš kvotu 2.40! Sve ovo je naravno Meridian ponudio u standardnoj ponudi, a tek kakav je specijal!

Dovoljno je da Zvezda samo povede i kvota 5.50 će biti dobitna na tvom tiketu! Ako Stojiljković, Babić ili Degenek daju gol glavom – zaradićeš devetostruko, a tu su i opklade na crvene i žute kartone, kornere kao i izuzetno proširena ponuda igara na strelce golova!

Verovao u Zvezdu ili ne – postoji opklada za tebe! Zato požuri, ostalo je još malo vremena. Jer svaki meč je zanimljiviji uz tiket!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.