Tip dana: Votford – Mančester Siti: Može li Siti do pobede na teškom gostovanju?

U utorak i sredu je na programu vanredno 15. kolo engleske Premijer lige, a za vas smo posebno izdvojili meč između Votforda i Mančester Sitija. Votford se trenutno nalazi na solidnom 10. mestu na tabeli, dok je Mančester Siti lider prvenstva.
Meč je na programu u 21 čas.

Votford: Solidne partije ove ekipe!

Fudbaleri Votforda su odlično započeli sezonu u Premijer ligi, i u jednom trenutku su bili čak i samom vrhu tabele, međutim kako prvenstvo teče, ova ekipa pruža sve slabije partije. Ova ekipa je u poslednja četiri prvenstvena meča osvojila samo jedan bod, i to kada su remizirali sa Sautemptonom, koji ne igra najbolje ove sezone. U prethodna dva kola ne samo da fudbaleri Votforda nisu uspeli da dođu do bodova, već nisu uspeli ni gol da postignu. Bilo je to u mečevima sa Liverpulom kada je bilo 3:0, kao i sa Lesterom kada je bilo 2:0.
Trener Grasija ima velikih problema pred ovaj meč pošto neće moći da računa na jednog od svojih najboljih fudbalera Kapua, koji je u samom finišu meča sa Lesterom dobio crveni karton. Njega bi trebalo da zameni mladi Čalobah, dok su moguće promene i u napadu, gde bi trebao očekivati korpulentnog Dinija.
Votford će na ovom meču takođe nastupiti bez povređenih Kleverlija i Janmata, koji su takođe dva izuzetno bitna fudbalera za ovu simpatičnu ekipu.

Mančester Siti: Sve ide po planu!

Kada je reč o gostima iz Mančestera, oni su ove sezone u 22 odigrana meča upisali čak 18 pobeda, tri remija i samo jedan poraz, i to još na samom startu Lige šampiona, kada su na svom terenu poraženi od Liona. A upravo su protiv te ekipe prošle sedmice odigrali nerešeno 2:2 i na njihovom terenu, no zahvaljujući pobedama u preostala tri meča grupne faze, popularni „građani“ su već nakon pet odigranih kola i zvanično osigurali nastup u osmini finala.
Kada je u pitanju Premijer liga, Mančester Siti je do sada bodove gubio u duelima sa Vulverhemptonom i Liverpulom kada je bilo nerešeno, dok su slavili u preostalih 12 mečeva, tako da u ovom trenutku sasvim zasluženo drže lidersku poziciju na tabeli, i to sa dva boda više od Liverpula.
Trener Gvardiola zbog povreda na ovom meču neće moći da računa na golmana Brava, odbrambene fudbalere Mangalu i Mendija, kao i jednog od najboljih fudbalera ove ekipe De Brujnea koji se još uvek nije oporavio od povrede kolena koju je zadobio u avgustu.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje jedan interesantan meč, jer je Votford poznat po tome što se ne brani protiv najvećih timova u Premijer ligi. Zbog toga vam savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85. Upravo zbog činjenice da Votford nema nameru da se brani protiv favorita na svom terenu, hrabro vam savetujemo da na ovom meču pokušate sa igrom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.25. U svakom slučaju, goleada je zagarantovana u ovom meču, pa vam za kraj savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.