Tiket dana (ponedeljak, 03.12.2018)

tiket dana

Iza nas je jedan od poslednjih vikenda u 2018. godini sa bogatom ponudom. Nadamo se da vam je bio uspešan, a kome nije, ostaje mu ponedeljak za “vađenje fleka”.

Lamia – PAOK – 0-2 @ 1.55 u Meridianbet

Solunci su se vratili pokisli iz Londona, nadali su se čudu, a poraženi su sa 4:0. Sada su im šanse za plasman u nokaut fazu Lige Evrope znatno manje, mada još uvek postoje, zahvaljujući trijumfu BATE-a nad Videotonom. U domaćem prvenstvu im dobro ide, nalaze se na čelu tabele sa četiri boda prednosti i utakmicom manje od Atromitosa, dok je najveći konkurent, tim Olimpijakosa, zaostao šest bodova. Domaćin, ekipa Lamie, trenutno je na 11. mestu, sa isto toliko bodova, a radi se o izuzetno neefikasnom timu, koji je postigao samo 9 golova na 11 utakmica. Lamia nije uspela da zatrese protivničku mrežu na tri poslednja susreta, pa sumnjamo da će uspeti da da gol PAOK-u. Crno-beli su favoroti, ali ne verujemo da će slaviti sa više od dva gola razlike. Preporučujemo igru 0-2 gola, a možete da je kombinujete sa dvojkom.

Fenerbahče – Kasimpaša – 1 @ 1.85 u 1xbet

Istanbulski velikan je priteran uza zid i nema više mogućnosti za podbačaj, pogotovo u domaćem šampionatu. U Ligi Evrope imali su malo i sreće, nisu pobedili Dinamo na svom terenu, ali su i Anderlehti i Trnava odigrali bez golova, pa su, kolo pre kraja, obezbedili plasman u nastavak takmičenja. Sada mogu, i moraju, da se posvete ligi u kojoj su teek na 15. mestu, samo jednom iznad zone ispadanja. U prethodnih osam utakmica u turskom prvenstvu slavili su samo jednom, tome je pripomogao i težak raspored, ali sada moraju da krenu sa pobedama i, za početak, pređu u sigurnu zonu. U goste im dolazi najprijatnije iznenađenje prvenstva, ekipa Kasimpaše, tim koji je trenutno na drugom mestu., i ne samo to, radi se o najefikasnijoj ekipi u šampionatu. Kasimpaša ima tri pobede u poslednjih pet kola, ali kada gostuje nije toliko ubedljiva. Pritisak sa tribina može da bude problem za oba tima, za domaće ako brzo ne povedu, a za goste ukoliko podrška Feneru bude onakva kakva bi trebalo. Kec se dobro plaća, vredi pokušati.

Opava – Slavija – 2 @ 1.40 u Bet365

Trka Slavije i Plzenja trajaće, kako nam se čini, do kraja prvenstva. Svaki neplanirani kiks jedne od ekipa, mogao bi da bude koban u konačno zbiru. Očigledno da Sparta, Jablonec i Zlin nemaju kvalitet da ugrze vodeći dvojac, pa će o prvaku odlučiti okršaj aktuelnog šampiona Viktorije i Slavije iz Praga. Slavija u poslednjih šest kola ima pet pobeda i remi u gradskom derbiju sa Spartom. Stekli su četiri boda viška u odnosu na Plzenj i blizu su jesenje titule. Imaju dobre izglede da se nađu i u nokaut fazi Lige Evrpe, a to će učiniti ako pobede Zenit na svom terenu, ili se duel Bordoa i Kopenhagena završi bez pobednika. Opava je 11. sa 17 bodova i želja im je da pobegnu iz Plej auta, a pobedili su na prethodne dve utakmice na svom terenu. Slavija je mnogo kvalitetnija, pa i pored male kvote, preporučujemo dvojku.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 4.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.