Englezi, Francuzi i kupovi, donose ti neverovatan bonus

Vanredno kolo u dve od pet najjačih liga počelo je sinoć, a igraće se i večeras. Uz to, igraće se i kupovi u Italiji i Španiji, a to je takođe dobra prilika da osvojiš bonus. O kakvom se bonusu radi? O Meridianovom bonusu

Liverpul će poteru za liderom nastaviti na gostovanju nejakom Barnliju. Čelsi će svoju treću poziciju braniti na gostovanju Vulverhemtponu. Totenhem će večeras ugostiti Sautempton, koji je smenio trenera. Svaki od tih mečeva biće u senci.

Najveći derbi ove nedelje igraju Mančester junajed i Arsenal

Tobdžije su savladale Totenhem u nestvarnom meču prethodnog vikenda, a Junajted se muči sa formom. Ovo je samo jedna od utakmica koje tebi mogu poslužiti da stigneš do nestvarnog bonusa!

Tih šest utakmica u Engleskoj mogu ti doneti bonus od dvadesetak posto, ali je to gotovo beznačajno kada se pogleda koliko još možeš da ga uvećaš. U ponudi su danas Francuzi i to čak sedam mečeva tamošnje Lige 1. Aktuelni lider večeras gostuje u Strazburu a uskoro dolaze u Beograd.

Kup utakmice se večeras igraju u Španiji, gde će na teren Barselona, Viljareal, Sevilja, Atletiko… Ako više voliš Italijane, nema problema. Sam ćeš moći da uvećaš svoj bonus dodavanjem nekih parova italijanskog kupa. Večeras su na programu tri utakmice.
Ako si iskusan kladioničar onda su za tebe poslastice kup u Rusiji ili Belgiji, prvenstveno kolo u Škotskoj ili utakmica Benfike u Liga kupu. Meridian je kuća najvećih bonusa a ne možeš ni da zamisliš koliki bonus može da bude ako na tiket ubaciš i mečeve Superlige ili Prve lige Crne Gore!

Predstavili smo ti delić ponude kladionice Meridian. Pogledaj kako se kreću bonusi i saznaj šta treba da uradiš da bi stekao pravo na 1000% bonusa. Nije ništa teško, potrebno je samo da uklopiš mečeve koji se igraju večeras, a ima ih neobično mnogo za jednu sredu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.