Tip dana: Hueska – Atletik Bilbao: Bilbao odmara igrače za špansko prvenstvo!

U četvrtak su na programu revanš mečevi šesnaestine finala španskog Kupa, a za vas smo izdvojili meč između domaće Hueske i gostujućeg Atletika. Prvi meč ove dve ekipe koji je odigran pre nedelju dana je završen ubedljivom pobedom ekipe iz Baskije (4:0).
Revanš meč je na programu od 18 časova i 30 minuta.

Hueska: Ovoj ekipi su hitno potrebne pobede!

Fudbaleri Hueske igraju poprilično loše ove sezone a u prilog tome ide i činjenica da se trenutno nalaze na poslednjem mestu na tabeli španske La Lige. Ova ekipa je za sada osvojila samo sedam bodova, i imaju svega jednu pobedu. Zanimljivo je i da su do te pobede došli još u prvom kolu šampionata, tako da ova ekipa ne zna za trijumf čak više od tri meseca, što je zaista poražavajući podatak.
U prošlom kolu je ova ekipa izgubila od Selte u gostima, u meču u kom praktično i nisu ozbiljnije ugrozili gol rivala za čitavih 90 minuta.
Kada je u pitanju Kup takmičenje, ni tu ovoj simpatičnoj ekipi ne cvetaju ruže pošto su u prethodnoj rundi poraženi od Atletik Bilbaa i to sa ubedljivim rezultatom pošto je bilo čak 4:0.
Sigurno je da pred svojim navijačima žele makar malo da poprave utisak, iako je zaista teško očekivati da će nadoknaditi veliku prednost gostujuće ekipe.

Atletik Bilbao: Najveće razočarenje ove sezone!

Nema više nikakve dileme, Bilbao je sasvim sigurno najveće razočarenje ove sezone u španskom prvenstvu. Ova ekipa prosto ne liči na sebe i trenutno se nalazi na katastrofalnom 18. mestu na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova, što je ipak četiri više od njihovog protivnika na ovom meču.
Ova ekipa ne samo da ne pobeđuje, već i igra dosta loše, i veoma se muči sa realizacijom pa su do sada postigli samo 14 golova. Sigurno je da već u sledećem prvenstvenom meču sa Đironom moraju da pobede kako znaju i umeju kako bi uhvatili priključak i makar malo pobegli iz opasne zone.
U prošlom kolu su u gostima doživeli novi ubedljiv poraz, i to od Levantea kada je bilo čak 3:0, dok su kolo pre toga na svom terenu remizirali sa ekipom Hetafea.
Jedino što ovoj ekipi ide ove sezone je očigledno takmičenje u Kupu, gde su u prvom meču osmine finala deklasirali ekipu Hueske pošto je bilo 4:0. Bio je to sigurno najbolji meč ekipe iz Baskije ove sezone, i sigurno da sada treba očekivati da će trener ove ekipe dati šansu fudbalerima koji su dobijali manje minuta, kako bi što bolje odmorio svoje najbolje fudbalere za meč u prvenstvu koji igraju sa Đironom na svom terenu.

Naš predlog

Prvi meč ove dve ekipe u okviru šesnaestine finala španskog Kupa je završen ubedljivom pobedom ekipe iz Baskije kada je bilo 4:0. Sigurno je da će trener ove ekipe obzirom na ovaj rezultat u ovom meču dati šansu nekim fudbalerima na koje je slabije računao ove sezone. Zbog toga dajemo prednost domaćinu u ovom meču pa vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.88. Takođe, treba isto kao i u prvom meču očekivati efikasan susret, pa vam predlažemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.01. Za kraj, hrabro vam preporučujemo da pokušate sa prelazom 1-1, koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 4.40.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.