Derbi dana: Juventus – Inter: Mogu li “neroazuri” da odole “staroj dami”?

Ovog vikenda je na programu 15. kolo italijanske Serije A, a derbi meč ovog kola se igra u petak kada prvoplasirani Juventus dočekuje trećeplasiranu ekipu Intera. I jedna i druga ekipa igraju odlično ove sezone, uz podatak da je “stara dama” samo jednom odigrala nerešeno i to u meču sa Đenovom, dok fudbaleri Intera imaju tri poraza i dva remija.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Juventus: Stvari idu po planu!

Fudbaleri Juventusa igraju odlično ove sezone, a u prilog tome ide i činjenica da se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli Serije A, i imaju čak osam bodova više od drugoplasiranog Napolija, što je zaista lepa prednost pred nastavak šampionata. Kada je u pitanju Liga šampiona, i tu izabranici Masimilijana Alegrija pružaju sjajne partije, pošto su u prošlom kolu savladali ekipu Valensije i na taj način se plasirali u nokaut fazu ovog takmičenja, što je svakako jedan od ciljeva ove ekipe za ovu sezonu, međutim, sigurno je da se tu neće zaustaviti, pošto su ovog leta doveli Kristijana Ronalda i nagovestili da je glavni cilj osvajanje Lige šampiona.
U prošlom kolu je ekipa iz Torina u gostima savladala Fiorentinu, a opšte poznato je da je to jedno od onih gostovanja gde su u prošlosti izabranici Masimilijana Alegrija gubili bodove.
Što se tiče povređenih i suspendovanih fudbalera, trener Juventusa najverovatnije neće moći da računa na Barzaljija, Čana, Sandra i Kediru.

Inter: Da li je ovo realnost Intera?

Fudbaleri Intera nisu štedili finansijska sredstva kada je u pitanju protekli letnji prelazni rok, pa su tako u klub iz Milana stigli fudbaleri poput Rađe Naingolana, Lautara Martineza i Stefana de Fraja, što je sasvim sigurno unapredilo igru ovog kluba. Čini se da je to dalo rezultata, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na odličnom trećem mestu sa samo tri boda manje u odnosu na drugoplasirani Napoli.
U prošlom kolu su izabranici Lučana Spaletija remizirali u velikom derbiju sa Romom, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Kada je u pitanju takmičenje u Ligi šampiona, nakon nekoliko odličnih partija, “neroazuri” su u prošlom kolu sami sebi zakomplikovali situaciju u grupi, pošto su na gostovanju kod Totenhema poraženi (1:0), i sada imaju isti broj bodova kao i ekipa iz Londona uz činjenicu da Totenhem ima bolji međusobni skor. Ipak, u poslednjem kolu grupne faze, Inter dočekuje ekipu PSV-a, dok Totenhem gostuje kod Barselone, tako da i dalje ova ekipa ima izgledne šanse za prolaz dalje.

Naš predlog

Fudbaleri Juventusa pružaju sjajne partije ove sezone, a u prilog tome ide i prva pozicija u Seriji A, ali i u Ligi šampiona, gde su već obezbedili plasman u nokaut fazu. Sa druge strane, Inter igra dosta bolje nego narednih sezona, i trenutno se nalaze na trećem mestu na tabeli, dok i u Ligi šampiona imaju izgledne šanse za prolaz dalje. Sigurno je da ekipa iz Torina ima velikih motiva da ponovo pokažu da su i dalje bez premca najbolji u Italiji, pa vam zbog toga predlažemo da na ovom meču odigrate 1, koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60. Treba očekivati da će i izabranici Lučana Spaletija imati šta da kažu na ovom meču, pa vam zbog toga savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95. U poslednje vreme su mečevi ove dve ekipe bili izuzetno efikasni, pa vam zbog toga savetujemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridinabet plaća sa kvotom 1.90.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.