Tip dana: Atletik Bilbao – Đirona: Posrnuli Bilbao dočekuje jedno od najprijatnijih iznenađenja La Lige!

Poslednji meč 15. kola španske La Lige igra se u Baskiji gde ove sezone očajni Atletik Bilbao dočekuje Đironu koja predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone. 
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

Atletik Bilbao: Očajna sezona za “Ponos Baskije”!

Ni najveći pesimisti nisu očekivali da će Atletik Bilbao imati ovakvu sezonu. Trenutno se ova ekipa nalazi na očajnom 18. mestu sa svega 11 osvojenih bodova. Posebno zanimljivo je da je ova ekipa do sada ostvarila samo jednu pobedu, i to još u prvom kolu, što je zaista poražavajući podatak. U prošlom kolu je ova ekipa doživela težak poraz od Levantea na gostovanju, pošto je bilo čak 3:0. To je bila trinaesta uzastopna utakmica na kojoj Atletik Bilbao nije trijumfovao, i bila je to kap koja je prelila čašu kada je u pitanju strpljenje čelnika kluba iz Baskije, pa je trener Berio dobio otkaz. Njega je nasledio Garitano, koji je sa ovim klubom već uspeo da ostvari pobedu u Kupu, pošto je Bilbao u sredu dobio Huesku sa 4:0, i na taj način sa ukupnim rezultatom 8:0 eliminisao ovu ekipu iz Kupa, što je možda znak da za tim iz Baskije dolaze bolji dani.
Fudbaleri Atletika hitno moraju da krenu sa pobedama kako bi se pomakli sa dna tabele, ali to neće biti nimalo lako, pošto novi trener Garitano u ovom meču neće moći da računa na dosta igrača iz zadnje linije, među kojima su Berniše, Nolaskoin, Martinez i Balenziaga.

Đirona: Jedno od najprijatnijih iznenađenja!

Fudbaleri Đirone igraju fantastično ove sezone, a u prilog tome ide i činjenica da se trenutno nalaze na devetom mestu na tabeli, ali uz meč manje, i verovali ili ne, oni bi pobedom na ovom meču mogli da stignu čak do pozicije broj pet na tabeli, što bi bilo zaista fenomenalno. Ova ekipa je u sjajnoj formi, pošto na osam poslednjih mečeva nisu doživeli nijedan poraz. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je ekipa Đirone jedina ekipa u ligi koja nije do sada izgubila na gostovanju u celoj španskoj ligi.
U prošlom kolu su na svom terenu odigrali nerešeno sa dosta jakim Atletiko Madridom, kada je bilo 1:1, a ova ekipa može i da žali za sva tri boda pošto su dosta dugo vodili na tom meču posle gola koji je postigao Stuani, kojem je to inače bio 11. gol u šampionatu. Ipak, četa Čola Simeonea je uspela da izjednači do kraja meča, ali je sigurno da
Đirona nije nezadovoljna ni sa bodom.
Potencijalni problem za trenera ove ekipe moglo bi da bude eventualno neigranje golmana Bonoa i sjajnog napadača Robertsa.

Naš predlog

Sigurno je da su fudbaleri Atletika najveće razočarenje u dosadašnjem toku La Lige, pošto se nalaze na očajnom 18. mestu na tabeli, i preko potrebne su im pobede kako bi što pre poboljšali svoj plasman na tabeli. Sa druge strane, Đirona već osam mečeva ne zna za poraz, što je rezultiralo do toga da se ova ekipa probije na sjajno deveto mesto, uz tendenciju da još više napreduju na tabeli, pošto imaju meč manje.
Ekipa iz Baskije ima novog trenera koji je odlično startovao u Kupu, pa možda baš on bude ključ boljih partija posrnulog velikana, i zbog toga vam preporučujemo da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00. Treba naravno očekivati da će i Đirona imati šta da poruči ekipi iz Baskije, pa vam savetujemo da pokušate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.88. Uz ovu igru, vam predlažemo da pokušate i sa igrom 3+, pošto je za očekivati da na ovom meču bude dosta golova. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa dosta dobrom kvotom 2.03.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.