Tiket dana (ponedeljak, 10.12.2018)

tiket dana

Ko nije imao sreće za vikend, kada je ponuda bila bogata, moraće da se “vadi” u ponedeljak, kada je mnogo manje događaja na repertoaru.

Ankaraguču – Bašakšehir – 2 @ 1.85 u Meridianbet

Neočekivane kikseve glavnih konkurenata, Galatasaraja i Bešiktaša, Bašakšehir jednostavno mora da iskoristi. Bešiktaš je igrao bez golova sa Antalijom, a Galata je ispustila prednost protiv rizea i na kraju, na svom terenu, odigrala 2:2. Lider je niz od pet uzastopnih pobeda neočekivano prekinuo u prošlom kolu, kada je poražen na svom terenu od Sivaspora, dok su domaći u lošoj seriji i ne znaju za uspeh na tri poslednje utakmice, na kojima su osvojili ukupno jedan bod. Golova će biti malo, a očekujemo trijumf Bašakšehira.

Nordsjeland – Orhus – 3+ @ 1.67 u 10Bet

Domaći tim je u krizi rezultata i verujemo da jedva čekaju zimsku pauzu. Posle šest sušnih kola, na kojima nisu uspeli da urade ništa više od remija, pobedili su u prethodnom kolu na gostovanju Sonderjisk, ali su odmah zatim ispali iz Kupa, porazom od Vendsisela. Tim iz faruma je dobro igrao prošle sezone, plasirao se u kvalifikacije za Ligu Evrope, gde ga je zaustavio naš partizan, ali ova sezona nije ni nalik na prošlu. Trenutno su na deobi 10. mesta, upravo sa njihovim sadašnjim rivalom, timom Orhusa, a obe ekipe imaju po 21 bod. Gosti su takođe pobedili u prošlom kolu, a pre toga to nisu učinili ravno osam rundi, pa ni oni ne mogu da se pohvale rezultatima. Nordsjeland je favorit, ali se mi odlučujemo za golove.

Liberec – Opava – 1 @ 1.57 u 1xbet

Poslednju utakmicu 18. kola češke lige u Liberecu će odigrati domaći Slovan i ekipa Opave. Slovan je bez pobede na prethodne dve utakmice, čime je malo pokvario plasman, ali je i dalje u sigurnoj zoni. Na utakmicama ovog tima pada izuzetno malo golova, pa je na prethodnih 11, računajući i Kup, na osam  bilo 0-1 gola. Opava se trudi da opstane u eliti, u koju su se vratili posle decenije i za sada se drže nekako. Nalaze se na 14. mestu, ali je u donjem delu tabele takva gužva, da bi ih jedna pobeda ponmerila u sredinu tabele, a neki neočekivani poraz, mogao bi da ih zakuju za dno. Predviđamo trijumf Libereca, sa malim brojem golova.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 4.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.