Tip dana: Šahtjor – Lion: Samo jedna od ove dve ekipe može dalje!

Kada su u pitanju mečevi u sredu, gotovo sve je poznato, jedino je ostala nedoumica ko će iz grupe F praviti društvo Mančester Sitiju u nokaut fazi Lige šampiona. Da li će to biti Šahtjor koji za sada ima samo jednu pobedu, ili ipak Lion koji još uvek nema poraz u Ligi šampiona ove godine. Odgovor na ovo pitanje dobićemo u sredu kasno uveče.
Meč ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

Šahtjor: Tradicionalno dobre partije u domaćem prvenstvu, meč odluke u Ligi šampiona!

Fudbaleri Šahtjora nisu na najbolji način započeli takmičenje u Ligi šampiona, pošto su u prva dva kola odigrali dva puta nerešeno, a posle toga su doživeli dva ubedljiva poraza od Mančester Sitija. Prvo je bilo 3:0 u Donjecku, da bi kasnije u Mančesteru “građani” bili neumoljivi, i savladali ukrajinsku ekipu sa i više nego ubedljivih 6:0. Ipak, pobedom u prošlom kolu na gostovanju kod Hofenhajma, Šahtjor je zadržao izgledne šanse da se ipak nađe u nokaut fazu, iako je to samo do pre dva odigrana kola bilo izuzetno nerealno. Ukrajinskoj ekipi u ovom meču odgovara samo pobeda, ali to neće biti nimalo lak zadatak pošto je protivnik Lion.
Kada je u pitanju ukrajinski šampionat, po tradiciji ova ekipa skoro da nema premca u ovom takmičenju, pošto imaju čak sedam bodova više od drugoplasiranog Dinama iz Kijeva.
Treba dodati da su pod velikim znakom pitanja za ovaj meč sa francuskom ekipom štoper Ordec kao i krilni napadač Fernando.

Lion: Bez poraza u Ligi šampiona!

Malo ko je od ove francuske ekipe očekivao u prvom kolu pobedu nad Mančester Sitijem. A da stvari budu još čudnije, to se desilo na stadionu Mančester Sitija, gde je ova ekipa praktično nepobediva. Još tada se videlo da će Lion biti ozbiljan rival ovoj ekipi u borbi za prvo mesto u grupi. Od tog meča, francuska ekipa je zabeležila četiri remija, koji su bili i više nego efikasni. Tri puta je ova ekipa remizirala rezultatom 2:2, i jednom 3:3 a bilo je to protiv Hofenhajma u jednom zaista fantastičnom meču. U prošlom kolu su remizirali na svom terenu sa Mančester Sitijem i na taj način su sačuvali šanse za prvo mesto u grupi, ali ruku na srce, još uvek nisu obezbedili plasman u nokaut fazu, jer im je za to potreban makar bod iz meča sa Šahtjorom.
Kada je u pitanju Liga 1 tu se ekipa Liona nalazi na četvrtom mestu na tabeli, iako imaju samo tri boda manje u odnosu na drugoplasiranu ekipu Lila. U prošlom kolu su poraženi od Rena i to na svom terenu kada je bilo 2:0, ali treba dodati da ova ekipa ima meč manje u odnosu na drugoplasirani Lil, pošto je meč sa Tuluzom odložen zbog nereda u Francuskoj.

Naš predlog

Nakon lošeg starta, fudbaleri Šahtjora su se probudili u prošlom kolu i savladali ekipu Hofenhajma, što im i dalje daje šanse za prolaz dalje. Za to će im biti potrebna pobeda u meču sa Lionom koji igra sjajno ove sezone u Ligi šampiona, i za sada nema nijedan poraz. Uz to su jedna od retkih ekipa u Evropi koja ima pozitivan skor sa bogatim Mančester Sitijem, pošto su u prvom meču savladali ovu ekipu sa 2:1, dok je u drugom bilo nerešeno 2:2. Baš zbog toga, ali i generalno zbog sjajnih partija ove ekipe u najkvalitetnijem evropskom takmičenju ove sezone, prednost u ovom meču smo dali Lionu, pa vam toplo preporučujemo da pokušate sa duplom šansom x2 koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.66. Takođe, treba očekivati da će na ovom meču i jedna i druga ekipa uspeti da zatresu protivničku mrežu pa vam savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.48. Mečevi Liona u Ligi šampiona su i više nego efikasni, a ova ekipa je do sada postigla čak 11 ali i primali čak 10 golova. Zbog toga vam savetujemo da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.30.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.