Derbi dana: Olimpijakos – Milan: Može li Olimpijakos do čuda?

U četvrtak su na programu mečevi poslednjeg kola Liga Evrope, a za vas smo posebno izdvojili meč između Olimpijakosa i Milana.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

Olimpijakos: Još uvek postoji nada!

Fudbaleri Olimpijakosa trenutno imaju tri boda manje od Milana, i za prolaz dalje im je potrebna pobeda od najmanje dva gola razlike. U prvom meču je ekipa Olija izgubila u Milanu sa 3:1. Pored toga, ova ekipa je upisala domaći remi sa Betisom, kao i gostujući poraz, dok su u oba navrata slavili u duelima sa Didelandžom, i upravo zahvaljujući tim bodovima i dalje konkurišu za mesto koje vodi u nokaut fazu. Ipak i sami su svesni da to neće biti nimalo lako, pošto im je potrebna pobeda nad Milanom od čak dva i više gola razlike, ali se očekuje da će igrati dosta ofanzivnije nego što je to bio slučaj na San Siru.
Inače, Olimpijakos se u domaćem prvenstvu nakon najnovije serije od četiri pobede i dva remija probio na treće mesto na tabeli i ima samo bod manje od drugoplasiranog Atromitosa, dok im je vodeći PAOK već pobegao na velikih osam bodova razlike.

Milan: Prioritet je Serija A!

Kada je reč o gostima iz Milana, oni takođe ovaj duel s Olimpijakosom dočekuju u dosta dobroj formi, obzirom da su u poslednjih devet odigranih utakmica doživeli samo jedan poraz, i to u prvenstvu od vodećeg Juventusa, dok su pet puta slavili i upisali tri remija. A poslednji od njih se desio upravo proteklog vikenda u Seriji A, kada su kod kuće odigrali samo 0:0 protiv Torina, što svakako brine trenera Gatuza pred ovo teško gostovanje u Pireju.
Ipak, za „rosonere“ je olakšavajuća okolnost što im u ovom susretu odgovara čak i poraz od jednog gola razlike, tako da će se oni verovatno postaviti nešto opreznije i defanzivnije, pa će strpljivo čekati svoju šansu iz kontranapada. Tim više jer trener ove ekipe Đenaro Gatuzo i dalje ima dosta problema s izostancima, obzirom da su povređeni defanzivci Romanjoli, Musakio, Kaldara i Strinić, kao i veznjaci Bilja i Bonaventura, dok treba dodati i tu da je trener Milana uoči ovog meča izjavio da će odmoriti neke igrače iz prve postave, što možda govori da italijanskoj ekipi trenutno nije prioreitet Liga Evrope već Serija A.

Naš predlog

Olimpijakos ima zaista težak zadatak ispred sebe jer im za prolazak dalje treba pobeda sa dva i više gola razlike. Sigurno je da će Oli učiniti sve da dođe do tog cilja, ali treba očekivati i defanzivnu postavku trenera Gatuza, pa nam sve miriše da na ovom meču neće biti previše golova. Zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.82. Takođe, treba očekivati da fudbaleri Olimpijakosa ne izgube na ovom meču, mada i to im ne garantuje prolazak dalje, pa vam preporučujemo da pokušate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Za kraj, hrabro vam preporučujemo da na ovom meču odigrate x koji je nekako i najrealniji kada je sudar ove dve ekipe u pitanju. Ovu igru kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.30.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.