Tip dana: Bolonja – Milan: Mogu li “rosoneri” do pobede na teškom gostovanju?

U utorak je na programu poslednji meč 16. kola italijanske Serije A u kom se sastaju domaća Bolonja i Milan. I jedna i druga ekipa ne dočekuju ovaj meč u pozitivnom raspoloženju pošto se fudbaleri Bolonje grčevito bore za opstanak i bodovi su im neophodni za beg iz opasne zone, dok je četa Đenara Gatuza doživela poraz od Olimpijakosa u Ligi Evrope kojim su eliminisani iz ovog takmičenja.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Bolonja: Opstanak je prioritet!

Iako su im pre početka sezone gotovo svi davali realne šanse za borbu za Ligu Evrope, fudbaleri Bolonje igraju katastrofalno ove sezone. Naime, ova ekipa se posle 15. odigranih kola nalazi na očajnom 18. mestu na tabeli koje na kraju sezone vodi u Seriju B. Na sve to, ova ekipa u poslednje vreme nikako da ostvari jednu pobedu, pošto su u poslednjih pet mečeva čak tri puta poraženi, dok su dva puta remizirali sa svojim protivnicima. U prošlom kolu su u gostima poraženi od Empolija, koji se tom pobedom i definitivno barem na neko vreme izvukao, pošto sad ima čak pet bodova prednosti u odnosu na Bolonju.
Međutim, ono što bi svakako moglo da raduje trenera Inzagija pred ovaj meč sa Milanom je činjenica da njegovi izabranici samo jednom poraženi u poslednjih pet mečeva koje su odigrali na svom terenu. Treba svakako dodati i to da je ova ekipa nedavno u italijanskom Kupu bila bolja od drugoligaša Krotonea, i sigurno da je to bio jedan od najboljih mečeva ove ekipe u ovoj sezoni pošto su ostvarili ubedljivu pobedu (3:0).

Milan: Uprava i dalje ima poverenje u Inzagija!

Kada je reč o gostima iz Milana, oni u Bolonju stižu nakon razočaravajuće eliminacije iz Liga Evrope, obzirom da su pre pet dana u poslednjem kolu grupne faze poraženi sa 3:1 na gostovanju kod Olimpijakosa, koji je na taj način ujedno i preoteo to drugo mesto na tabeli od „rosonera“. Osim toga, izabranici trenera Gatuza su i u poslednja četiri prvenstvena nastupa uspeli savladati samo ekipu Parme na domaćem terenu, iako ni na tom meču nisi briljirali,dok su remizirali u gostima kod Lacija i kod kuće sa Torinom u prošlom kolu, dok su jedini poraz doživelia na svom terenu od Juventusa kada je bilo 2:0.
Naravno da svi ovi pomenuti rezultati nikako ne mogu ohrabriti navijače Milana pred nastavak sezone, pogotovo jer im je u međuvremenu treći Inter pobegao na čak šest bodova razlike, dok je sa druge strane njihov najbliži pratioc Lacio prišao samo na jedan bod, dok su Atalanta, Roma i Sasuolo prišli na samo dva boda zaostatka. Na sve to Đenaro Gatuzo na ovom meču neće moći da računa na Romanjolija, Musakija, Kaldaru, Strinića, Bonaventuru, Susa i Borinija pa nema sumnje da ekipu Milana očekuje jedan zaista težak posao.

Naš predlog

Bolonja igra katastrofalno ove sezone, i ako hitno ne uđe u neku seriju dobrih rezultata crno im se piše. U goste im dolazi Milan koji takođe u lošem raspoloženju dočekuje ovaj meč pošto su u četvrtak porazom od Olimpijakosa eliminisani iz Liga Evrope, što je sigurno veliki neuspeh za ovu ekipu. Na sve to, Đenaro Gatuzo u ovom meču neće moći da računa na veliki broj fudbalera zbog povrede, pa vam zbog toga preporučujemo da na ovom meču pokušate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.83. Takođe, treba očekivati jedan meč sa puno golova pošto i jedna i druga ekipa igraju dosta efikasno ove sezone pa vam zbog toga toplo preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.99. Za kraj smo za vas ostavili jedan interesantan predlog, ali sa izuzetno dobrom kvotom. Predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa hrabrim prelazom 1-x koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 16.50!Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.