Tip dana: Fejnord – Utreht: Sudar dve ekipe koje igraju za gol više!

Sigurno je da bi ovaj meč bio izuzetno interesantniji da se igra u okviru prvenstva Holandije pošto se domaćin nalazi na trećem a Utreht na četvrtom mestu, međutim sigurno je da neće biti nezanimljivo ni u osmini finala holandskog Kupa.
Duel ove dve ekipa je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Fejnord: Odlična sezona za ovu ekipu!

Fudbaleri Fejnorda imaju zaista odličnu sezonu za sada, ali ipak treba dodati da su trenutno u senci PSV-a i Ajaksa, a kako sada stvari stoje tu će i ostati do kraja kada je prvenstvo u pitanju. Gotovo je sigurno da do šampionske titule ne mogu, a i ako je postajala neka minimalna nada, onda su je fudbaleri Fejnorda u prošlom kolu i definitivno ugasili pošto su mimo svih očekivanja na svom terenu izgubili od Fortune Sitard sa 2:0. Ono što je posebno zanimljivo je da je ova ekipa do tog meča sa Sitardom na svom terenu imala svih osam pobeda, a takođe treba dodati i da je pre togaova ekipa imala samo dva poraza na strani, i zbog toga još više čudi što su dozvolili sebi prolaz od jedne ekipe koja u najmanju ruku ima kvalitet za srednji deo tabele.
Na taj način je Fejnord prekinuo sjajnu seriju od pet uzastopnih pobeda koja ih je i dovela do sjajnog trećeg mesta na tabeli. Treba dodati da ova ekipa brani trofej u Kupu koji su osvojili prošle sezone i sigurno je da i ove godine imaju velike ambicije kada je u pitanju ovo takmičenje.

Utreht: Posle očajnog početka stvari idu na bolje!

Utreht je imao izuzuzetno loš početak sezone, ali kako vreme prolazi tako ova ekipa polako ali sigurno pruža sve bolje partije što je između ostalog i doveolo do toga da se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na prvenstvenoj tabeli holandskog šampionata. Treba biti realan pa priznati da će ova ekipa do kraja sezone teško i moći bolje od ovog, pošto se ispred njih nalazi upravo Fejnord koji ima ozbiljnu bodovnu prednost. Sigurno je da bi uprava ove simpatične ekipe bila prezadovoljna i ako bi njihov klub uspeo da zadrži ovu četvrtu poziciju koja naredne sezone donosi plasman u Ligu Evrope, što bi bio zaista lep uspeh.
Na startu šampionata je ova ekipa ostvarila samo jednu pobedu u prvih sedam kola, dok su u prethodnih devet odigranih kola samo jednom izgubili i jednom remizirali, a sve ostale mečeve pobedili. U prethodna dva kola su savladali Herakles na svom terenu sa 3:1 i Herenven u gostima sa 3:2, što samo dodatno potvrđuje činjenicu da ova ekipa igra izuzetno efikasno ove sezone.

Naš predlog

Sigurno je da je ekipa Fejnorda veliki favorit na ovom meču obzirom da pružaju zaista sjajne partije i sigurno je da žele da ponove prošlogodišnji uspeh kada su i osvojili holandski Kup. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.41. Što se tiče Utrehta i ova ekipa igra odlično ove sezone, iako su imali loš start u prvenstvu. U poslednjih devet kola ova ekipa je ostvarila čak sedam pobeda, uz po jedan remi i poraz, pa je sigurno da će skupo prodati kožu na ovom meču. Zbog toga vam predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60. Pomenuli smo u analizi meča koliko gost igra efikasno ove sezone, ali isto se može reći i za domaćina, pa nema sumnje da nas očekuje jedan zanimljiv meč i zbog toga vam predlažemo da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.17.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.