Tiket dana (utorak, 25.12.2018)

tiket dana

Prvi dan Božića po gregorijanskom kalendaru, naravno, ne obiluju događajima. Već sutrašnja ponuda biće odlična, ali za danas moramo da se snađemo i za one kladioce koji ne mogu da preskoče nijedan dan, damo naš predlog.

Katar – Kirgistan – 1 @ 1.72 u 1xbet

Katar se sprema za organizaciju Mundijala 2022. godine, igra veliki broj kontrolnih utakmica, sve u želji da to takmičenje dočeka spreman i bude, koliko-toliko, ravnopravan sa najboljim svetskim selekcijama. Katar je za prethodnih devet meseci odigrao 9 prijateljskih utakmica, pošto nije učestvovao ni u jednom zvaničnom takmičenju. Imao je ozbiljne protivnike, Švajcarsku, Island i Ekvador. Protiv dva učesnika Mundijala u Rusiji nisu poraženi. Savladali su “sajdžije” sa 1:0, a sa Islandom remizirali 2:2. Jedini poraz naneo im je Uzbekistan 2:0, pa se može reći da napreduju džinovskim koracima. Kirgistan je nezgodna selekcija, koja dolazi iz regiona bivše SSSR, doduše iz azijskog dela, ali neguje sličan stil igre kao nekadašnji ”sovjeti”. Ovde neće biti mnogo golova, a predviđamo trijumf Katara.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Armani Milano – Breša – više od 164 poena @ 1.87 u 10Bet

Evo jednog košarkaškog predloga, i to iz italijanske lige. Pauzu u Evroligi ekipa Armanija iz Milana iskoristiće da odigra prvenstveni meč 12. kola protiv Breše, u kome su apsolutni favoriti. Armani ima perfektan učinak u domaćem šampionatu, u 11 odigranih kola, zabeležeio je isto toliko pobeda, pa smo ubeđeni da će niz nastaviti i protiv Breše, koja ima skor od 5 pobeda i 6 poraza i nalazi se u sredini tabele, a do kraja prvenstva će se bortiti za Plej of. Armani je zabeležio sjajnu pobedu u Atini protiv Panatinaikosa i tako neutralisao kiks iz duela sa Bajernom u Milanu, dok je Breša vezala dve pobede u domaćem prvenstvu, ali i dva poraza u Evrokupu i to vrlo ubedljiva. Prvo su katastrofalno poraženi od Crvene zvezde u Beogradu, a onda i od Ulma na svom parketu. Ove dve ekipe odlikuje napadačka igra, manje polažu na odbranu pa smo se odlučili na igru plus poeni, s obzirom da je kvota na domaćina premala.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici 10Bet iznosi 3.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.