Nešto novo na našem portalu! Analiza igrača i igra VIŠE ili MANJE poena!

Plus minus igrači

Nešto novo na našem portalu. Svedoci smo koliko je popularna košarka na ovim prostorima, a kladionice su se potrudile da još više pratimo utakmice, jer su obezbedile u svojoj ponudi i igru plus/minus na igrače, odnosno na broj poena koje treba da postignu. Ova igra je jedna od najigranijih u svim ponudama, jer je veoma dinamična i sa velikim žarom se prati svaki napad u nadi da će igrač kojeg ste odigrali plus, ubaciti svoje šuteve. Mi smo za vas pripremili svaki dan po jednog igrača, kada to ponuda bude dozvoljavala! 

P. Scrubb (10 poena) VIŠE

Danas je na programu meč uzmeđu Himkija i Zenita i mi smo izabali Filipa Skraba kao naš predlog. Smatramo da on može da ode preko ove granice iz više razloga. Naime, Zenit je promenio trenera i umesto Vasilija Karaševa, na klupu je seo provereni strateg Đoan Plaza. Plaza je u svim klubovima u kojima je radio najviše cenio igrače poput našeg današenjeg predloga. Skrab je igrač koji je ove sezone stigao u Zenit iz nemačke lige gde je bio jedan od najboljih igrača. Odlikuje ga odličan prodor iz igre 2 na 2, gde često napada preuzimanja i vešto završava polaganja na obruču. Sasvim je solidan i u šutu sa distance i od njega očekujemo da preuzima odgovornost u ovoj ekipi. Današnji protivnik Zenita je Himki, ekipa koja igra bez Šveda i Gila i koja svaki svoj meč igra na veliki broj poena. Skrab ima dovoljan broj minuta na parketu kako bi prešao ovu granicu i mi se nadamo da će to i učiniti bez većih problema.

Meridian za igranje ovog tipa, P. Scrubb (10 poena) VIŠE nudi kvotu 1.85.  Smatramo da će naš predlog ubaciti 11 ili više poena.

Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.