Izazvala ŠOK kod Amidžića, ali i po kladionicama! Svi stavljaju Jelenu Karelušu na tiket! (FOTO)

jelena

Jelena Karleuša se pojavila u emisiji Ami G šou posle više od pet godina u kojima je nije bilo na televiziji Pink, a o tom gostovanju će se još dugo pričati!

Bilo je tu reči i o estradi, sukobu sa nekim od najpopularnijih javnih ličnosti, ali i o njenim novim projektima. Kao i uvek Kareluša je izjavama uzburkala javnost, ali ovoga puta je otišla korak dalje! Njen istup je napravio haos i u kladionicama!

Kladionica Meridian je izbacila ceo specijal kada su kvote na JK u pitanju, a DIVA specijal se već igra u kladionicama! Od ranije je u Meridianu postojala kvota da će Karleuša nastupiti na Evroviziji ali sada su tu još neke sjajne opklade i tiketi na JK se igraju širom Srbije!

U toku emisije je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem izrekla niz kritika na račun Maje Berović, ali za razliku od Cece sa kojom je istakla da do pomirenja neće doći – nije isključeno da će u ovom odnosu doći do promena. To veruju i neki koji su u Meridianu odigrali da će JK snimiti duet sa Majom Berović, a kvota na to je 4.00!

Takođe je tokom emisije bilo pominjano i to da se mnoge internacionalne zvezde interesuju za Karleušin stil i da je čak kopiraju, pa je zbog toga kvota 30 da će srpska pevačica osvanuti na naslovnoj strani Vogue-a jako popularna!

To naravno nije sve jer je Meridian ponudio i kvote da Karleuša sa svojim suprugom Duškom Tošićem dobija dete naredne godine, ali i da će biti naredna premijerka posle Ane Brnabić!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.