Tip dana: Sautempton – Vest Hem: “Sveci” su u naletu, ali i “čekićari” igraju odlično u poslednje vreme!

Poslednji meč vanrednog 19. kola Premijer lige igra se u Satemptonu gde istoimeni domaćin dočekuje ekipu Vest Hema.
Duel ove dve ekipe je na programu u 20 časova i 45 minuta.

Sautemtpon: Stvari idu na bolje!

Fudbaleri Sautemptona nisu na najbolji način započeli sezonu u Premijer ligi, ali kako vreme prolazi ova ekipa pruža sve bolje partije. Trenutno se ova ekipa nalazi na 16. mestu na tabeli, što i nije tako loše obzirom da imaju tri boda više od ekipe koja će se naredne sezone preseliti u Čempionšip. Kada se sve sabere i oduzme turbulentna je ovo sezona za Sautempton, ali čini se da „sveci“ konačno pokazuju znakove života i šanse za opstanak su sada ipak puno realnije. U prvih 16 kola je ova ekipa samo jednom slavila i naravno da su sa tim učinkom bili u zoni ispadanja, međutim od kako je trener Hjuz dobio otkaz a na njegovo mesto seo Hasenhutl ova ekipa se preporodila.
Naime, Sautempton je u poslednja dva kola ostvario dve jako važne pobede. Prvo su na svom terenu bili bolji od Arsenala čime su prekinuli sjajnu seriju ekipe iz Londona, a potom su u prošlom kolu u gostima bili bolji od Hadersfilda kada je bilo 3:1.
Ono što je jako dobra stvar po ovu ekipu je da se raspucao Ings, ali će “sveci” na ovom meču biti lišeni pomoći Hojberga koji će odraditi suspenziju.

Vest Hem: Svi su očekivali bolje rezultate od ove ekipe!

Uprava Vest Hema je uložila ozbiljan novac u zimskom prelaznom roku ali su rezultati za sada izostali. Trenitno se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli sa 24 osvojena boda. Vest Hem je na početku sezone imao slične probleme kao Sautempton i izgubili su prva četiri duela, ali kako sezona odmiče igraju sve bolje. Kulminacija dobre forme je bio niz od četiri pobede koji ih je odmakao iz opasne zone. Taj sjajan niz su prekinuli potpuno neočekivano i to u prošlom kolu kada su na svom terenu doživeli poraz od Votforda a rezultat tog meča je bio 2:0.
“Čekićari” su u poslednje vreme i više nego efikasni pošto su po tri puta tresli mrežu Njukastla, Kardifa i Kristal Palasa, dok su Fulam u gostima pobedili sa 2:0.
Ono što bi mogao da bude veliki problem za trenera Pelegrinija u ovom meču je što ne može da računa na veliki broj povređenih i suspendovanih fudbalera. Kada se sve to uzme u obzir, pošto Vest Hem već duže vreme ima problema sa izostancima, možemo slobodno konstatovati i to da ovaj klub pruža još i dobre situacije i pobedom u ovom meču bi mogao da dođe i do pozicije broj osam, što bi bilo zaista dobro kada je ova ekipa u pitanju.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa su nakon nešto lošijeg starta u šampionatu polako počele sa sve boljim partijama. Sautempton u poslednja dva kola ima isto toliko pobeda, dok je Vest Hem pre poraza u prošlom kolu od Votforda bio u jednoj sjajnoj seriji pošto su zabeležili četiri vezane pobede. Prednost u ovom meču ipak dajemo gostujućoj ekipi pa vam predlažemo da pokušate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63. I jedna i druga ekipa igraju poprilično efikasno u poslednje vreme pa treba očekivati dosta golova na ovom meču i zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81. Pošto smo već rekli da i jedni i drugi igraju izuzetno efikasno, savetujemo vam da pokušate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.67.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.