Tip dana: Mančester Junajted – Bornmaut: Domaćin se preporodio posle dolaska Solskjera, ali je Bornmaut izuzetno neugodna ekipa!

Poslednje kolo Premijer lige za ovu godinu je na programu u subotu i nedelju, a poslednji meč u ovoj godini je duel između Mančester Junajteda i Bornmauta.
Duel ove dve ekipe je na programu od 17 časova i 30 minuta.

Mančester Junajted: Stvari idu na bolje!

Nije Mančester Junajted najbolje započeo ovu sezonu što je i dovelo do toga da Žoze Murinjo dobije otkaz. Na njegovo mesto je došao bivši fudbaler ove ekipe i čuveni džoker Aleksa Fergusona, Ole Gunar Solskjer. Po mnogim mišljenjima, ono što su “crveni đavoli” prikazali od kada ih je preuzeo Solskjer je više od onog što su prikazali za celu sezonu. U prethodna dva kola ova ekipa je ostvarila dve lake i ubedljive pobede i to prvo na gostovanju protiv Kardifa kada je bilo 5:1, dok je u prošlom kolu ova ekipa bez većih problema na svom terenu savladala ekipu Hadersfilda sa 3:1.
Ono što je takođe dobra stvar je i to da se ova ekipa plasirala u osminu finala Lige šampiona gde će imati dosta težak posao pošto im je protivnik prebogati PSŽ. Inače, ambicija Mančester Junajteda je da se i ove sezone plasira u Ligu šampiona, ali ruku na srce to neće biti nimalo lak zadatak pošto u ovom trenutku imaju čak osam bodova manje u odnosu na četvrtoplasirani Čelsi.

Bornmaut: Navijači ovog kluba mogu da budu zadovoljni!

Fudbaleri Bornmauta odlično su startovali sezonu u Premijer ligi i u jednom periodu su bili i vrlo blizu pozicijama koje naredne sezone vode u Ligu Evrope. Međutim, kako sezona odmiče ova ekipa pruža sve slabije partije pa je trenutno pala na 12. mesto, ali trenutno ima čak 14. bodova više u odnosu na ekipu koja će naredne sezone igrati u Čempionšipu, pa je sigurno da navijači ove ekipe mogu da budu prezadovoljni, pošto je glavni cilj Bornmauta opstanak u Premijer ligi.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela jedan poprilično težak poraz u gostima kod Totenhema kada je bilo čak 5:0, dok su pre toga ostvarili veoma važnu pobedu na svom terenu protiv Brajtona kada je bilo 2:0. Pre tog meča sa Brajtonom Bornmaut je doživeo čak tri vezana poraza i to bez datog gola pošto su bolji od ove ekipe bili Liverpul, Vulverhempton i Čelsi. Ono što bi mogao da bude veliki problem za trenera ove ekipe je činjenica da će čak četvorica uglavnom standardnih prvotimaca propustiti ovaj meč zbog povrede, pa nema sumnje da ih očekuje dosta težak zadatak na Old Trafordu.

Naš predlog

Mančester Junajted je druga ekipa od dolaska Solskjera i u prilog tome ide činjenica da su u poslednj dva kola ostvarili dve pobede uz gol razliku 8:2. Kada je u pitanju Bornmaut ova ekipa ne igra toliko dobro kao na startu šampionata, ali navijači ove ekipe mogu biti i više nego zadovoljno pošto se trenutno njihov tim nalazi u bezbednoj zoni i ima čak 14 bodova više od ekipe koja će se naredne sezone takmičiti u Čempionšipu. Prednost u ovom meču dajemo fudbalerima Mančestera pa vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.42. Izabranici Ole Gunara Solskjera su u poslednja dva meča dali ukupno osam golova, pa vam zbog toga preporučujemo da na ovom meču pokušate sa igrom D3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.26. Takođe, ono što je i dalje slaba tačka tima sa Old Traforda je odbrana, i verujemo da će ona i na ovom meču kapitulirati pa vam zbog toga savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.79.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.