Šarlot i Orlando igraju novogodišnji meč, a mi imamo izgledan predlog sa te utakmice!

NBA liga

Danas su mnogi već isplanirali dan, jer se radi o pripremama za doček nove 2019. godine. Mi smo i za danas pripremili po nama jako izgledan predlog kada je igra plus/minus igrači u pitanju. Izabrali smo tip sa utakmice Šarlot – Orlando. Smatramo da je to utakmica koja “preti” da ode na veliki broj poena, a zbog dana kada se odigrava meč ovaj duel će se po nama igrati na koš više. Utakmica je na programu od 00:00. Srećna vam svima Nova godina koju možete provesti uz naš predlog. 

T. Ross (12 poena) VIŠE  

Ekipa Orlanda je svakako jedno od najvećih iznenađenja kada je istok u pitanju. Nebitno je da li će igrati plejof ili neće, oni su do sada ostavili utisak jedne ozbiljne ekipe koja igra odličnu timsku košarku. Nikola Vučević se ističe kao dominantna figura iz ovog sastava i neko je ko doprinosi u mnogim segmentima igre, naravno najviše u poenima. Odlično ga prate Evan Furnije i Aron Gordon od kojih se očekuju još bolje partije, jer do sada nisu bili konstantni. Najveću pretnju sa klupe predstavlja Terens Ros koji ima veliku napadačku produkciju kada uđe u igru i njegove partije su sada na vrhunskom nivou. Upravo zbog njegove velike uloge u timu i prostora koji dobija mi ga vidimo preko ove granice. Odlikuju ga pre svega odličan šut za tri poena, kao i sa poludistance, gde obično naskače posle jednog driblinga. Iako ulazi sa klupe, uvek na parketu provodi preko 25 minuta. Orlando je sinoć imao težak meč protiv Detroita i pod upitnikom su dva igrača koji uzmaju veliki broj minuta, Agustin i Simons, tako da je naš predlog gotovo siguran preko ove granice sa povećanom minutažom koju će gotovo sigurno imati. 

T. Ross (12 poena) VIŠE je naš predlog sa ove utakmice. Meridian je za taj tip dao kvotu 1.85 i mi je uzimamo kao naš tip dana kada je košarka u pitanju.

Registruj se na Meridianbet
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.