Tip dana: Njukasl – Mančester Junajted: Može li Mančester da nastavi seriju pobeda?

U utorak i sredu su na programu mečevi 21. kola engleske Premijer lige, a poslednji meč u sredu igra se na Sent Džejms Parku gde fudbaleri Njukasla dočekuju Mančester Junajted.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

Njukasl: Ova ekipa može i mora bolje!

Opšti utisak je da su svi očekivali dosta bolju sezonu od ove ekipe, ali se “svrake” se trenutno nalaze na ne tako dobrom 15. mestu na tabeli, uz samo tri boda više u odnosu na ekipu koja se trenutno nalazi na 18. mestu, a dobro poznato je da to mesto naredne sezone znači i igranje u Čempionšipu.
Mora se priznati da se ova ekipa ne nalazi u krizi u kakvoj su bili početkom šampionata kada su na deset uzastopnih mečeva bili bez pobede, ali je i sada ekipa sa “Sent Džejms Parka” u lošoj formi pošto u prethodnih sedam mečeva imaju samo jednu pobedu i to protiv poslednjeg Hadersfilda u gostima. Nakon toga je ova ekipa dva puta remizirala ali i doživela težak poraz u meču sa Liverpulom kada je bilo čak 4:0.
U prošlom kolu su remizirali u gostima kod Votforda, ali ostaje žal pošto su “svrake” vrlo lako mogle i do tri boda na ovom poprilično teškom gostovanju, pošto su desetak minuta pre kraja meča imale sigurno vođstvo od 1:0. Ipak, domaća ekipa je došla do gola pa se Njukasl morao zadovoljiti samo sa bodom, ali treba dodati da to nije loš rezultat pošto Votford igra dosta dobro ove sezone.

Mančester Junajted: Solskjer je preporodio ekipu!

Dugo ove sezone Mančester Junajted pod vođstvom Žozea Murinja nije ličio na sebe, ali se čini da se sve promenilo od kako je ekipu preuzeo bivši fudbaler ove ekipe Ole Gunar Solskjer. Naime, od dolaska Solskjera tim sa Old Traforda je vezao tri pobede uz sjajnu gol razliku 12:3. Te dobre partije su značajno popravile i plasman ove ekipe na tabeli pošto se trenutno Mančester Junajted nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo šest boda manje u odnosu na petoplasirani Arsenal, ali i uz utakmicu manje, pošto je tim iz Londona juče savladao Fulam na svom terenu (4:1). I dalje je cilj “crvenih đavola” plasman u Ligu šampiona, ali se mora priznati da će to biti zaista težak zadatak pošto trenutno četvrtoplasirani Čelsi ima osam bodova više od ekipe sa Old Traforda.
U prošlom kolu su izabranici Ole Gunara Solskjera odigrali jedan fantastičan meč i na svom terenu bili bolji od ekipe Bornmauta koja igra dosta dobro ove sezone. Rezultat je bio 4:1, a treba dodati da je dva gola na tom meču postigao preporođeni Pol Pogba koji je proradio od kada je klub preuzeo norveški stručnjak.
Međutim, ono što nije dobra stvar za Solskjera je činjenica da je Baili dobio crveni karton na ovom meču, pa bi na mestu štopera mogao da upadne Džons.

Naš predlog

Njukasl ne igra onako kako su to očekivali njihovi navijači, i sva je prilika da im do kraja sezone predstoji velika borba za opstanak. Sa druge strane, fudbaleri Mančester Junajteda igraju kao preporođeni od dolaska Ole Gunara Solskjera na mesto trenera ovog kluba, i nalaze se u sjajnoj seriji pošto imaju tri uzastopne pobede. Smatramo da će “crveni đavoli” nastaviti sa sjajnim partijama i na ovom meču, pa vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60. Takođe, ova ekipa je u poslednjih sedam mečeva uspevala da postigne ali i da primi gol, pa vam toplo savetujemo da na ovom meču pokušate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76. Treba očekivati i jedan izuzetno efikasan meč pošto je na poslednja četiri međusobna susreta ove dve ekipe ukupno palo čak 17 golova, pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.69.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.