Tip dana: Viljareal – Real Madrid: Domaćinu gori pod nogama, ali gost je šampion Evrope!

U sredu je na programu zaostali meč 17. kola španske La Lige u kom se sastaju Viljareal i Real Madrid. Ovaj meč je otkazan zbog obaveza koje je imao Real na Svetskom klupskom prvenstvu koje je i osvojio.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas i 30 minuta.

Viljareal: Teška sezona za “žutu podmornicu”.

Prvi deo ove sezone je za zaborav kada je u pitanju ekipa Viljareala, ili bolje rečeno za zaborav je ono što su prikazali u prvenstvu. Kada je u pitanju Liga Evrope tu je “žuta podmornica” pružila odlične partije u prilog čemu i ide činjenica da su takmičenje po grupama završili na prvom mestu i izborili plasman u nokaut fazu. Takođe, i u Kupu ova ekipa gura dobro pošto su posle ubedljivog trijumfa nad Almerijom ostvarili plasman u narednu fazu. Međutim, Viljareal očajno igra u La Ligi.
Trenutno se ova ekipa nalazi na očajnom 18. mestu sa svega 15 osvojenih bodova, a poznato je da ta pozicija naredne sezone vodi u Segundu, što sigurno niko u klubu ne želi. Ono što je posebno zanimljivo je da ova ekipa na svom terenu pruža lošije partije nego na strani, pošto su do sada ostvarili samo jednu pobedu na svom terenu i to protiv Betisa u 13. kolu kada je bilo 2:1. Nakon toga su usledila dva poraza i remi u prošlom kolu, koji su odigrali u gostima kod Hueske koja se nalazi na poslednjem mestu na tabeli španske La Lige i po mnogim mišljenjima su glavni favoriti za ispadanje u Segundu. Vodio je Viljareal u tom duelu sa 2:1 i to sve do sudijske nadoknade, međutim onda su primili gol i meč je završen bez pobednika. Ono što svakako treba napomenuti je i to da je u prošlom kolu na trenerskoj klupi debitovao Luis Garsija koji za meč sa Realom neće moći da računa na suspendovanog Marija.

Real Madrid: Stvari idu na bolje!

Dugo su se fudbaleri Reala iz Madrida mučili ove sezone, ali čini se da su stvari i te kako krenule na bolje od kako je ekipu preuzeo bivši fudbaler ove ekipe Santjago Solari. Ono što posebno raduje sve navijače ovog kluba je da su Madriđani i ovu kalendarsku godinu završili sa još jednim trofejom pošto su postali klupski šampioni sveta posle pobeda nad Al Ainom i Kašimom. Pre toga je ova ekipa rutinski odradila posao i u Ligi šampiona, pošto su takmičenje završili na prvom mestu, ali svakako da je sve navijače ove ekipe zabrinuo poraz u poslednjem kolu grupne faze kada je CSKA iz Moskve ubedljivo savladao Real i to na Santjago Bernabeu sa 3:0.
U prvenstvu su već izgubili previše utakmica i dokaz za to je pet poraza, od kojih su neki bili i više nego ubedljivi. Poslednji je ekipu Reala savladao Eibar nakon čega su uspeli da vežu tri pobede. Ono što je posebno važno je da u tim mečevima nisu primili nijedan gol, pa je opšti utisak da je Santjago Solari konačno uspeo da konsoliduje odbranu evropskog šampiona, pošto je to svakako mesto gde je najviše škripalo u toku ove sezone.
Trener Solari neće imati većih problema oko sastava kada je ova meč u pitanju, iako neće moći da računa na Dijasa, Ljorentea i Asensija.

Naš predlog

Fudbaleri Viljareala igraju očajno ove sezone, i po svemu sudeći im do kraja predstoji velika borba za opstanak. Sa druge strane, i Real ima poprilično turbulentnu sezonu za sada, ali se čini da su stvari dolaskom Santjaga Solarija došle na svoje mesto. Iako Viljarealu “gori pod nogama” prednost u ovom meču ipak dajemo gostima, pa vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 1.80. Treba očekivati i jedan poprilično efikasan meč, pošto je u dva poslednja susreta koja su ove dve ekipe odigrale na stadionu Viljareala palo ukupno devet golova. Zbog toga vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.56. Naravno da treba očekivati i otpor domaćina u ovom meču, pošto će učiniti sve da novu kalendarsku godinu ne započnu porazom. Zbog toga vam savetujemo da pokušate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.56.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.