Druga faza Evrokupa startuje danas i ovo je šansa za našu novu igru!

Eurokup

Druga faza Evrokupa startuje danas. Timovi su podeljeni u nove grupe i nastavlja se borba za osvajanje ovog takmičenja i samim tim plasman u Evroligu. Nekoliko izuzetno interesantnih utakmica danas na programu, pa smo iskoristili priliku da za vas izdvojimo nekoliko tipova iz igre plus/minus poeni igrača. To je igra koja je u velikoj ekspanziji i nadamo se da ste zadovoljni sa našim analizama! 

D. Ennis (11 poena) VIŠE

Enis je naš predlog sa meča Andore i Cedevite. Od odlaska trenera Alonsa, ekipa iz Zagreba igra u znatno bržem ritmu i na veliki broj poena. Upravo u takvu igru najbolje se uklapa naš predlog. Enis je odličan napadač koji podjednako može da ugrozi protivnika i šutem za tri poena, ali i prodorom do samog kraja. Ima svojih 25+ minuta na parketu i ne libi se da preuzima odgovornost i često igra izolacije kada je napad na isteku. Smatramo da je on idealan izbor, kada posmatramo datu utakmicu i njegove karakteristike. Na ovoj granici veoma izgledan predlog i Meridian za ovaj tip VIŠE od 11 poena daje kvotu 1.85!

B. Roberts (9 poena) VIŠE

Valensija i Unikaha su igrali meč u okviru Endesa lige i sada se ponovo sastaju u Evrokupu. Na tom meču je naš predlog postigao 12 poena, a na poslednja dva meča u Endesa ligi imao je 14, odnosno 20 poena što je dovoljan pokazelj da se nalazi u odličnoj formi. Smatramo da je ovo utakmica na kojoj Unikaha nema šta da traži ukoliko ne bude napadačke produkcije Robertsa. Jednostavno, kod njega je često lopta u rukama i najčešće on rešava situacije kada ističe napad, tako što mu se očisti strana da igra 1 na 1. Po nama je on izgledan predlog sa ovog meča i na Meridian za ovaj tip VIŠE od 9 poena daje kvotu 1.85.

M. Echodas (10 poena) MANJE

Uzimamo kao minus Ehodasa iz Ritasa, jer smatramo da će imati mnogo kraću minutažu nego što je to bio slučaj do sada u Evrokupu, jer je tim Ritasa pojačao Artem Parahuski koji igra na njegovoj poziciji i uzeo mu je 20 minuta. Svi znamo da je Parahuski kalibar za Evroligu, što je u nekoliko navrata i dokazao, ali sada nastupa za Ritas i pokazao je da će biti veliko pojačanje već na prvim utakmicama za svoj tim u litvanskom šampionatu. Smatramo da je to najveći plus kod igranja ovog predloga, jer Ehodas nije igrač koji će da eksplodira i ubaci Partizanu 12 poena sa centarske pozicije. Po nama je večeras on ispod ove granice i Meridian za tip MANJE od 10 poena daje kvotu 1.85.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.