Tip dana: Espanjol – Leganes: Ima li kraja katastrofalnoj seriji Espanjola?

Ovog vikenda je na programu 18. kolo španske La Lige a za vas smo izdvojili duel između Espanjola i Leganesa koji se igra u petak.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

Espanjol: Ima li kraja lošoj seriji ove ekipe?

Fudbaleri Espanjola su odlično započeli sezonu u španskoj La Ligi i u jednom trenutku su čak bili i na visokom četvrtom mestu koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona. Kako je sezona odmicala tako je i ova ekipa pružala sve slabije partije, međutim do pre nekoliko kola i to je čak bilo dovoljno za ravnopravnu borbu za mesta koje naredne sezone vode u Ligu Evrope. Ali malo ko može da protumači šta se sa ovom ekipom desilo u poslednjih šest kola u nacionalnom prvenstvu. Naime, fudbaleri Espanjola su u poslednjih šest kola čak šest puta poraženi što je dovelo do toga da ova ekipa padne na tek 14. mesto na tabeli i ukoliko nastavi sa lošim partijama doći će u situaciju i da se bori za opstanak iako je to pre samo nekoliko kola izgledalo nemoguće.
U prošlom kolu je Espanjol izgubio od Atletiko Madrida, ali ako se nije ni očekivalo da ekipa iz Barselone u tom meču dođe do bodova, onda sigurno jeste kolo pre toga kada su na svom terenu izgubili od Betisa sa ubedljivih 3:1.
Ono što bi mogao da bude veliki hendikep po ovu ekipu na meču sa Leganesom je to što jedan od najboljih fudbalera ove ekipe Esteban Granero neće moći da nastupi zbog suspenzije.

Leganes: Ova ekipa polako ali sigurno beži sa dna!

Za razliku od Espanjola koji je sjajno započeo sezonu ekipa Leganesa je najveće probleme i imala na startu sezone kada su igrali očajno. Ipak, kako prvenstvo odmiče ovaj tim pruža sve bolje partije i polako beži sa dna pošto se trenutno nalaze na 16. mestu na tabeli, ali imaju četiri boda više od Viljareala koji se nalazi na 18. poziciji a dobro poznato je da to mesto znači i ispadanje u Segundu.
Veoma neobične rezultate ima Leganes ove sezone i posebno je zanimljivo da su trenutno u seriji od sedam mečeva bez poraza, ali su i dalje u donjem delu tabele i vrlo blizu zone ispadanja. Krajem oktobra su poslednji put izgubili u gostima kod Levantea, a nakon toga su upisali dve i neverovatnih pet remija, zahvaljujući čemu ova ekipa ima najviše nerešenih rezultata u ligi, odmah iza Valensije i Atletik Bilbaa koji su čak deset puta odigrali nerešeno. Serija je počela sa dva remija, zatim su dva puta zaredom slavili, da bi onda vezali tri nerešena rezultata i taj niz još uvek traje. Ipak, veliko je pitanje da li će se nastaviti i u ovom meču pošto njihovom protivniku zbog loših rezultata praktično gori pod nogama.

Naš predlog

Espanjol bi sa novim kiksom doveo sebe u izuzetno neugodnu situaciju pošto su u poslednjih šest mečeva zabeležili isto toliko poraza što zaista ne liči na ovu ekipu. Kada je u pitanju Leganes ova ekipa je poprilično loše startovala, ali kako vreme odmiče pružaju sve bolje partije i pobegli su iz opasne zone. Prednost u ovom meču dajemo domaćinu, pošto je vreme za jednu njihovu pobedu nakon čak šest mečeva bez trijumfa. Zbog toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00. Takođe treba očekivati i veliki broj golova na ovom meču što je i tradicija kada se sastaju ove dve ekipe. Zbog toga vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.42. Za kraj, savetujemo vam da probate i sa jednim prelazom. Domaćin će od samog starta jurnuti na gol Leganesa pa treba očekivati gol u ranoj fazi koji bi Espanjolu u mnogome pomogao da utakmicu mirno privede kraju. Zbog toga vam predlažemo da pokušate sa igrom 1-1 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.00.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.