Tiket dana (petak, 04.01.2019)

tiket dana

Mada je petak uvod u vikend, u ovom ponuda nije tako bogatata, kakva je obično. Očekuju nas Kupvi u Engleskoj i Francuskoj, dok se prvenstvenim okršajima vraćaju Španci. Na programu je košarkaška Evroliga, ali i završnica na nekoliko teniskih turnira.

Nant – Šatoru – 1 @ 1.59 u 1xbet

“Kanarinci” su favoriti protiv ekipe iz Lige 2. Domaćin se tek sada uključuje u Kup, “preskočio” je dva kola, dok su gosti morali da izbace dva protivnika, doduše iz nižih liga. Nant igra promenjivo u Ligi 1, nalazi se na 14. mestu i teško da će ostvariti neki zapaženiji plasman. Možda im je Kup šansa da izvuku sezonu, pa verujemo da će se potruditi da stignu što dalje. Šatoru je tek 13. u drugoj ligi, a od zone ispadanja deli ih samo pet bodova. Moraće da obrate više pažnje na prvenstvo, pa im Kup neće biti prioritet. Očekujemo prolazak Nanta među 32 najbolje ekipe.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Levante – Đirona – GG @ 1.61 u 10Bet

Nastavlja se španska La Liga, a u prvoj utakmici 18. kola megdan će podeliti dve ekipe iz sigurne zone. Levante, tim iz predgrađa Valensije, dočekuje Đironu, a obe ekipe su sakupile isti broj bodova po 22. Levante nije pobedio na tri prethodne utakmice u prvenstvu, dok Katalonci nisu slavili na četiri poslednje. Trenutni plasman je zadovoljavajući, ali je sigurno da i jedni i drugi žele što pre da se ratosiljaju briga oko opstanka, pa da pokušaju da sustignu timove koji jure plasman u Evropu. Čini nam se da će rasterećenost uticati na efikasnost, pa prognoziramo golove na obe strane.

Žo Vilfrid Conga – Aleks De Minor – 2 @ 1.57 u Bet365

Na turniru u Brizbejnu u četvrtfinalu će igrati Francuz Conga i domaći teniser Aeks De Minor. Conga je imao velikih problema sa povredama u prošloj sezoni, koju je većim delom propustio, pa se sada nalazi tek na 239. mestu na ATP listi. Dobar rezultat na ovom turniru pomoći će mu da sa više samopouzdanja igra u nastavku sezone, pošto je pre Brizbejna poslednju pobedu zabeležio još sredinom oktobra. Mladi Australijanac, još uvek tinejdžer, nova je zvezda svetskog tenisa. Imao je odličnu prošlu sezonu, a očekuje se da u ovom potvrdi ogroman potencijal. Već je na 31. mestu, pa mu je zagarantovano mesto nosioca na Australijen openu. O njemu se izuzetno pohvalno oglasio i legendarni Lejton Hjuit, i čini se da su “kenguri” dobili novog ljubimca, jer “mušičavi” Nik Kirjos to nikako ne može biti. Conga je pobedio već jednog domaćeg igrača, Tanasija Kokinakisa, ali i Japanca Taro Danijela, koji je zamenio Nadala u glavnom žrebu, pa mislimo da neće fizični izdržati još jedan težak meč u kratkom roku. Zato predviđamo pobedu De Minora.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 4.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.