Tip dana: Hueska – Betis: Može li Betis do nastavka sjajnog niza u duelu sa “fenjerašem”?

Ovog vikenda je na programu 18. kolo španske La Lige a poslednji meč subotnjeg programa igraju “fenjeraš” Hueska i Betis koji pruža odlične partije u poslednje vreme.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Hueska: Ovaj tim je jednom nogom već u Segundi!

Fudbaleri Hueske pružaju ove sezone partije iznad svakog nivoa, i po mnogim mišljenjima su jednom nogom već u Segundi. Naime, ova ekipa je do sada ostvarila samo jednu pobedu i to još u prvom kolu. Pored toga su zabeležili još samo pet remija pa su sa osam bodova usamljeni na poslednoj poziciji na tabeli. Ono što je poprilično loša stvar po ovu ekipu je i to da tim koji se nalazi u bezbednoj zoni ima čak osam bodova više, pa je zaista teško očekivati da se ovaj tim spase ispadanja. Međutim, mora se priznati da nije tako izgledalo nakon prvog kola i velike pobede na gostovanju kod Eibara. Kako je vreme prolazilo ova ekipa je igrala sve slabije, mada se mora priznati da je bilo i nekih mečeva koje su odigrali dosta dobro, ali su poraženi. Možda i poslednji primer za to je meč iz prošlog kola kada je Hueska poražena od Valensije i to golom koji su primili u poslednjim sekundama tog meča.
Treba dodati i to da su samo kolo pre tog nesrećnog meča sa Valensijom na svom terenu remizirali sa Viljarealom kom takođe “gori pod nogama”, i da su taj izjednačujući gol postigli u sudijskoj nadoknadi, što im se vratilo već u sledećem meču.

Betis: Ako ovako nastave, ni Liga šampiona nije daleko!

Sa druge strane fudbaleri Betisa igraju zaista dobro ove sezone. Iako je klub pretrpeo dosta promena u letnjem prelaznom roku pošto je bilo dosta odlazaka, to se za sada ne oseća ni najmanje. Naime, ekipa iz Andaluzije se posle 17. odigranih kola nalazi na veoma dobrom šestom mestu na tabeli koje između ostalog naredne sezone garantuje plasman u Ligu Evrope čime bi se ponovio prošlogodišnji uspeh.
Kada smo već kod Liga Evrope treba napomenuti da je ova ekipa igrala dosta dobro i ove sezone, pa su potpuno zasluženo ostvarili plasman u nokaut fazu što je svakako bio jedan od ciljeva za ovu sezonu.
Kada je prvenstvo u pitanju ovaj tim se nalazi u fantastičnoj formi pošto u prethodna četiri meča ne znaju za poraz, a u tom periodu su uspeli da ostvare tri veoma bitne pobede, dok su u prošlom kolu mimo svih očekivanja remizirali sa Eibarom na svom terenu. Ne treba zaboraviti ni to da je ekipa iz Andaluzije pre nekoliko kola ostvarila jednu neverovatnu pobedu pošto su na Nou Kampu bili bolji od Barselone i to sa 4:3, a ne treba pričati koliko je teško postići čak četiri gola na Nou Kampu gde se ekipe uglavnom muče da postignu i jedan. Treba dodati da se na prošlom meču povredio standardni štoper Sidnej koga bi trebalo da zameni Fedal.

Naš predlog

Hueska osim pobede još u prvom kolu prvenstva kada su bili bolji od Eibara praktično da ništa više nisu pokazali. Sa druge strane, Betis je u fantastičnoj formi i sa punim pravom je istakao kandidaturu za mesta koja vode u evropska takmičenja. Iako domaćinu zaista gori pod nogama, prednost u ovom meču smo dali ekipi iz Andaluzije najviše zbog činjenice da igraju odlično u gostima što potvrđuje i nedavna pobeda nad Barselonom. Zbog toga vam predlažemo da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 2.30. Treba očekivati i dosta golova na ovom meču pošto se mečevi i jedne i druge ekipe ove sezone uglavnom završavaju sa puno golova. Zato vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.84. Za kraj, sigurni smo da će Betis od prvog minuta krenuti silovito na gol Hueske, pa vam savetujemo da pokušate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.40.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.