Tri pažljivo odabrana igrača danas u našoj ponudi! Evroliga + ABA!

Evroliga

Nastavljamo sa našim analizama plus/minus na poenterski učinak igrača. Jučerašnji dan smo bili na 2/4 učinku, ali to nas neće zaustaviti da nastavimo da kvalitetno analiziramo i postavljamo naše predloge. Danas na programu ponovo četiri meča Evrolige, kao i tri susreta u regionalnoj ABA ligi i mi smo izabrali nekoliko po nama izglednih predloga. 

J. Ragland (12 poena) MANJE

Smatramo da je ovo utakmica gde Milan Tomić može da odmori neke igrače za važne utakmice koje slede. Filip Čović se oporavio i uzeće sigurno 20-ak minuta Reglandu, pa smo mišljenja da za smanjenu minutažu koju će imati i sigurnu pobedu svog tima, Regland ostaje ispod ove granice. Sa ovim argumentima poklapa se i činjenica da je Džo u nešto slabijoj šuterskoj formi, pa smo bez mnogo razmišljanja uzeli njega kao naš predlog sa ove utakmice. Specifična atmosfera u Novom mestu gde Krka ume da odigra na jako mali broj poena i ako neku poziciju brane dobro, to je onda mesto plejmejkera. Nadamo se sigurnoj pobedi gostiju i u tom slučaju će naš predlog gotovo sigurno ostati ispod ove granice. MERIDIAN za ovu granicu nudi kvotu 1.85!

M. Grigonis (7 poena) VIŠE

Jedan od miljenika Šarunasa Jasikevičijusa ove sezone i igrač koji se odlično uklopio u sistem litavnskog prvaka. Igrao je prošle sezone za Albu i tamo pružao sasvim solidne partije koje su ga preporučile za Evroligu. Radi se o odličnom šuteru koji ne spada u klasu onih igrača koji su dobri samo u šutu za tri poena, naš predlog je dobar i sa poludistance, kao i na ulazu do samog kraja. Smatramo da je ova utakmica protiv CSKA na domaćem parketu idealna prilika da se još jednom uverimo u kvalitete Grigonisa. Jako je Žalgiris nezgodan kada su Milaknis i on zajedno na parketu, a i CSKA je ove sezone pokazao da ima problema u odbrani igrača koji su sličnog tipa našem predlogu. Vidimo ga na korketnoj minutaži i preko ove niske granice. MERIDIAN za ovu granicu nudi kvotu 1.85!

D. Thomas (8 poena) VIŠE

Derbi OLY – PAO je na programu i sve oči evropske košarkaške scene će biti okrenute ka Pireju. Dolaskom Rika Pitina na klupu Panatinaikosa, neki igrači su dobili veće uloge. Jedan od njih je naš predlog. Svi znamo da je Tomas odličan napadač i da je sposoban da bude dvocifren protiv bilo koje ekipe u Evropi. Smatramo da će na ovom meču imati 25+ minuta i da za to vreme može da pređe ovu granicu. U prilog ovoj analizi ide i činjenica da Kita Lengforda nema i dalje u timu, iako ne igraju na istoj poziciji, to je jako bitan podatak iz razloga što će ostati mnogo više poseda za druge igrače. OLY će sigurno da krene jako snažno na ovom meču i PAO će morati da nađe odgovor. Tomas je jedan od retkih igrača iz gostujućeg tima koji može da zapreti šutem za tri poena. MERIDIAN za ovu granicu nudi kvotu 1.85!

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.