Tip dana: Hihon – Valensija: Može li Valensija do važne pobede u Kupu Kralja?

U utorak je na programu prvi meč osmine finala španskog Kupa Kralja u kom domaći Hihon dočekuje ekipu Valensije. Biće ovo duel ekipa koje se nalaze na sredini tabele, uz činjenicu da se domaća ekipa takmiči u Segundi, dok je naravno Valensija član La Lige.
Duel ove dve ekipe je na programu od 21 čas i 30 minuta.

Hihon: Ova ekipa može i mora bolje!

Fudbaleri Sportinga iz Hihona ne igraju onako kako to njihovi navijači očekuju pošto se trenutno nalaze tek na desetom mestu španske druge lige, tkzv. Segunde. Stidljivo se pred početak sezone pominjala i ambicija da ovaj klub napadne jedno od prva dva mesta koje vodi u La Ligu, ali kako sada stvari stoje od toga ove godine neće biti ništa.
Međutim, treba se priznati da ova ekipa u poslednje vreme pruža nešto bolje partije nego inače, pošto su sve do prošlog kola bili u seriji od pet mečeva bez poraza što ih je i dovelo do desetog mesta i bega iz opasne zone. Ipak u prošlom kolu su doživeli poraz od Saragose iako su prvi došli do vođstva u tom meču, međutim gostujuća ekipa je već do poluvremena napravila preokret pa je meč završen rezultatom 1:2.
Kada je u pitanju Kup Kralja moramo svakako pomenuti činjenicu da je ekipa Hihona već izbacila jednog prvoligaša iz daljeg takmičenja. Bilo je to početkom decembra kada je ova ekipa eliminisala Eibar i to pošto su u prvom meču na svom terenu savladali ovu ekipu sa 2:0, dok je u revanšu bilo 2:2, pa je na taj način Hihon već ostvario jedan od zacrtanih ciljeva u ovoj sezoni, a to je plasman u osminu finala Kupa Kralja.

Valensija: Jedno od najvećih razočarenja La Lige!

Taman kada smo pomislili da je tim sa Mestalje krenuo sa boljim partijama desio se novi neuspeh. Naime, ova ekipa je u prošlom kolu La Lige izgubila na gostovanju kod Alavesa (1:2), pa se trenutno nalaze na tek 12. mestu na tabeli. Bio je to jedan od sada već karakterističnih mečeva ove ekipe pošto su poveli u ranoj fazi meča, ali su onda dozvolili svom rivalu da napravi preokret do poluvremena. Do kraja meča nije bilo promene rezultata, ali ni nekih većih prilika za postizanje gola za tim sa Mestalje, što i jeste jedan od najvećih problema ove ekipe.
Pre toga je Valensija bila u jednoj lepoj seriji, pošto su bili neporaženi u pet vezanih mečeva u svim takmičenjima, i tu posebno izdvajamo pobedu u Ligi šampiona nad ekipom Mančester Junajteda kada je bilo 2:1.
Ono što je takođe karakteristično za ovu ekipu u ovoj sezoni je ogroman broj nerešenih rezultata pošto je do sada ova ekipa remizirala neverovatnih deset puta što je zaista previše ako uzmemo u obzir da je do sada odigrano samo 18. prvenstvenih kola.
Što se tiče meča u prošlom kolu koji je ova ekipa izgubila od Alavesa treba dodati i podatak da je tim sa Mestalje bio oslabljen u tom meču pošto su zbog povrede izostali Guedeš i Kondogbija.

Naš predlog

I jedni i drugi ne igraju ove sezone onako kako se to očekuje od njih. Hihon ima dosta problema u Segundi i trenutno se nalaze na sredini tabele, dok Valensija nikako da veže nekoliko dobrih rezultata pa su trenutno u donjem delu tabele. Ipak, tim sa Mestalje ima velike ambicije kada je u pitanju Kup Kralja, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da na ovom meču odigrate čistu 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.84. Treba očekivati i meč sa puno golova pa vam savetujemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.03. Takođe, tim sa Mestalje će sigurno od prvog minuta krenuti silovito na gol ekipe iz Hihona pa vam savetujemo da probate i sa prelazom 2-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.79.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.