Novih pet mečeva Evrokupa danas na programu, a ovo su naše analize!

Evrokup

Danas se nastavlja takmičenje u Evrokupu i pet utakmica je na programu. Jučerašnji dan nije prošao onako kako smo zamislili, ali to nas neće poremetiti da nastavimo u istom ritmu da analiziramo.  Nekoliko zanimljivih mečeva ćemo danas gledati, a ova top16 faza ne dozvoljava opuštanje, pa mislimo da smo izabrali prave predloge za vas. Srećno svima koji nas i danas prate! 

E. Mccollum (11 poena) VIŠE 

Erik je naš predlog sa meča Uniks – Cedevita. Domaćin je favorit i ima imperativ pobede posle poraza od Andore u prošlom kolu. Od Cedevite smo ove sezone navikli da igraju na veliki broj, pogotovo u Evrokupu. U takvoj postavci igre vidimo naš predlog kao siguran tip sa ovog meča. Mekolum je došao kao veliko pojačanje u rusku ekipu i za sada ulazi sa klupe i najveći doprinos pruža od igrača koji nisu starteri. Ako otvori dobro meč kada uđe u igru, često ume ima i 30+ minutažu. Henri je prva opcija na pozicij jedan i najviše je opterećen igrač, što smatramo da će se promeniti na ovom meču, odnosno, da će Uniks uspeti da stekne prednost dovoljno visoku da Henri dobije malo već predah. Mekolum će svakako znati da iskoristi i lošu odbranu Pulena koji će sigurno biti njegov čuvar. Vidimo naš predlog preko ove granice. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

E. Murphy (12 poena) VIŠE 

Još jedan Erik u analizi, ovoga puta Marfi, koji igra na poziciji krilnog centra u ekipi Skajlajnersa. Radi se o finskom košarkašu koji je odličan šuter za tri poena, kao i sa poludistance i to mu je najveći kvalitet u igri. Ima veliku minutažu i može da se prilagodi bilo kojoj vrsti odbrane. Ono što treba da se istakne, jeste da on znatno bolje igre pruža na domaćem parketu i to je jedan od glavnih razloga zašto smo ga uzeli kao naš predlog. Granica nije velika, domaćini umeju da odigraju na veliki broj poena na svom parketu i Asvel će znati da se prilagodi tom načinu igre. Gosti jesu favoriti, ali ukoliko nosioci Skajlajnersa budu na svom nivou, ovo može biti izuzetno zanimljiv duel. Očekujemo Marfija u dobrom ritmu i preko ove granice poena. MERIDAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

J. Green (13 poena) MANJE 

Grina uzimamo kao minus sa utakmice Ulm – Lokomotiva, jer smatramo da on neće imati prostora da dođe do ovog broja poena. Naime, Lokomotiva je ekipa koja najbolje brani njegovu poziciju u čitavom takmičenju i generalno igraju jaku timsku odbranu. Posle poraza od Asvela na domaćem parketu, Lokosi sada moraju da traže pobede i u gostima kako bi se osigurali kada je prolaz u top8 fazu u pitanju. Nema sumnje da su kvalitetnija ekipa od Ulma, ali ako žele do pobede na ovom gostovanju, moraće da zaustave Grina koji je jedan od najboljih igrača iz rostera domaćina. Grin nije igrač koji će da forsira po svaku cenu i smatramo da će Ponitka naći način da ga zaustavi u njegovim opasnim prodorima do samog obruča. Vidimo danas Grina ispod ove granice. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.