Derbi dana: Hofenhajm – Bajern Minhen: Veliki derbi na startu drugog dela sezone!

Ovog vikenda se nastavlja Bundesliga i odmah imamo derbi pošto se sastaju dve ekipe koje su igrale ove sezone u Ligi šampiona a to su domaći Hofenhajm i gostujući Bajern Minhen.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Hofenhajm: Može li ova ekipa da ponovi prošlogodišnji uspeh?

Fudbaleri Hofenhajma su prošle sezone napravili veliki uspeh u Bundesligi pošto su u izuzetno jakoj konkurenciji došli do plasmana u Ligu šampiona gde su nažalost završili svoje takmičenje već u grupnoj fazi. Generalno, ova ekipa igra slabije nego prošle sezone, ali nikako ne možemo reći da igraju loše. Kriza je obeležila kraj prvog dela sezone kada je Hofenhajm u pitanju. Dva poraza u Ligi šampiona su označili kraj za ovu ekipu u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju a ni u prvenstvu im nije išlo. Tačnije, nisu uspevali upisati pobedu, ali nisu ni gubili i u poslednjih šest kola su odigrali isto toliko puta nerešeno što je zaista zanimljivo. Pre te serije su samo jednom igrali nerešeno, a onda je serija krenula i to nakon četiri vezana trijumfa, kada su svi mislili da je Hofenhajm počeo da igra onako kako je to radio prošle sezone.
Ipak, sve ovo znači takođe da ova ekipa nije izgubila u prvenstvu još od početka oktobra što je zaista dobra stvar. Od tada su odigrali deset mečeva u Bundesligi i vrlo je zanimljivo kako su se pripremili za nastavak prvenstva pošto su ih u međuvremenu napustili Zuber, Grifo i Akpoguma.

Bajern Minhen: Stvari polako idu na bolje!

Iako su fudbaleri Bajerna imali dosta problema na startu sezone, kako prvenstvo odmiče ova ekipa pruža sve bolje partije i trenutno se nalaze na drugom mestu na tabeli odmah iza Borusije iz Dortmunda koja ima šest boda više što svakako nije nenadoknadivo. Dugo su se mučili izabranici trenera Kovača ali su onda u poslednjih pet mečeva u Bundesligi zabeležili isto toliko pobeda. Redom su padale ekipe Verdera, Nirnberga, Hanovera, Lajpciga i na kraju Frankfurta i zanimljivo je da su Bavarci u tom periodu primili samo jedan gol i to od Verdera što znači da ova ekipa nije vadila loptu iz mreže na poslednja četiri susreta u prvenstvu.
Sigurno je da nisu bili srećni što je došlo vreme za pauzu u šampionatu jer su upravo u tom periodu igrali svoj najlepši fudbal u ovoj sezoni.
Ono što bi mogao da bude veliki hendikep za fudbalere Bajerna iz Minhena je činjenica da će Frenk Riberi najverovatnije propustiti ovaj meč zbog povrede, ali isto tako ne bi trebalo da bude ni Toliza pa je veliko pitanje da li će Kovač pronaći dobitnu kombinaciju za ovaj meč.

Naš predlog

Hofenhajm igra solidno ove sezone, ali ne toliko dobro kao što je to bio slučaj prošle sezone kada su uspeli da se domognu Lige šampiona, što je zaista veliki uspeh. Sa druge strane, Bajern je očajno startovao u šampionatu, ali kako sezona odmiče oni pružaju sve bolje partije i u poslednjih pet kola imaju isto toliko pobeda, i u tom periodu su primili samo jedan gol što znači da su se stabilizovali u odbrani, a upravo tu je najviše škripalo ovoj ekipi. Iako je Bajern na poslednja dva gostovanja kod Hofenhajma doživeo poraze, mišljenja smo da je konačno vreme za jednu pobedu, pa vam zbog toga preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57. Takođe, treba očekivati izuzetno efikasan meč pa vam predlažemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.37. Za kraj smo za vas ostavili jednu sve popularniju igru, i mišljenja smo da je baš ona prava za ovaj uzbudljiv meč. U pitanju je kombinacija I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.66.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.