Nove analize Evrolige i poenterskog učinka igrača! Tri izabrana predloga!

Evroliga igraci

Petak nam donosi nove utakmice Evrolige i naše analize plus/minus poenterski učinak igrača. Juče smo dobro analizirali i imali dobar učinak. Danas se nadamo da će nastaviti u istom ritmu, utakmice su zanimljive i izabrali smo po nama najizglednije predloge sa ova četiri meča. Do sada je ova igra naišla na veoma dobre komentre naših čitaoca i mi ćemo se truditi da opravdamo vaše poverenje. 

T. Douglas (13 poena) VIŠE 

Daglasa uzimamo kao predlog iz više razloga. Jedan od glavnih je svakako njegov loš odnos sa klubom protiv kojeg danas nastupa. Naime, Efes i Daglas se nisu rastali baš najbolje i on je posle tog raskida ugovora imao mnogo toga ružnog da kaže za ovaj tim. Prvu priliku za osvetu imao je u dresu Sakarije gde je u “Sinan Erden” areni (u kojoj se i danas igra meč) sasuo 36 poena i odigrao najbolji meč od dolaska na evropsko tlo. Ekstra motivicija ga je vodila kroz taj meč i ne sumnjamo da će slična sutuaicija biti i večeras. I kada bi izuzeli taj faktor, za Daglasa i pored toga ima razloga zbog kojih bi ga trebalo igrati preko ove granice. To je igrač koji provodi najviše vremena na parketu u ovom sastavu i lopta je najčešće u njegovim rukama. Šut ga ne služi baš najbolje, ali uzima mnogo produkcije na sebe i uz dva pogođena šuta za tri peona, on ide preko ove granice. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

L. Vildoza (10 poena) VIŠE 

Izuzetno visoka granica na Vildozu, ali takav je momentum, usled brojnih kadovskih problema u Baskoniji, mladi plejmejker je iskočio u prvi plan. Grejndžer neće igrati ni na ovom meču, a upitan je i nastup Meta Dženinga. Kao logičan izbor oz spoljne linije nameće se Vildoza koji je u odličnoj formi. U susretu ovih rivala u prvom delu sezone mladi argentinac je postigao 15 poena, dok je 16 poena ubacio i za vikend u tesnoj pobedi svog tima nad Huventudom u gostima. Druga sezona kako on dobija veliku slobodu u ovom timu, a dolaskom Perasovića to se još i uvećalo. Odličan je šuter Vildoza i za svoje godine veoma iskusno rešava situacije iz pik igre. Često svojim individualnim akcijama 1 na 1 završava napade i po nama je od izgledan predlog sa meča gde se očekuje veliki broj poena. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

M. Grigonis (7 poena) VIŠE 

Jedan od miljenika Šarunasa Jasikevičijusa ove sezone i igrač koji se odlično uklopio u sistem litavnskog prvaka. Igrao je prošle sezone za Albu i tamo pružao sasvim solidne partije koje su ga preporučile za Evroligu. Radi se o odličnom šuteru koji ne spada u klasu onih igrača koji su dobri samo u šutu za tri poena, naš predlog je dobar i sa poludistance, kao i na ulazu do samog kraja. Smatramo da je ova utakmica protiv Panatinaikosa na domaćem parketu idealna prilika da se još jednom uverimo u kvalitete Grigonisa. Jako je Žalgiris nezgodan kada su Milaknis i on zajedno na parketu, a i PAO je ove sezone pokazao da ima problema u odbrani igrača koji su sličnog tipa našem predlogu. Vidimo ga na korektnoj minutaži i preko ove granice.  MERIDIAN za ovaj granicu daje kvotu 1.85

Registruj se na Meridianbet

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.