Tip dana: Real Madrid – Sevilja: Može li gost iz Sevilje da iskoristi krizu Reala?

Ovog vikenda je na programu 20. kolo španske La Lige a svakako najinteresantniji meč tog kola a ujedno i derbi kola se igra na stadionu Santjago Bernabeu gde Real Madrid dočekuje ekipu Sevilje.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 15 minuta.

Real Madrid: Stvari ne idu po planu!

Fudbaleri Real Madrida igraju promenljivo ove sezone i nikako da vežu nekoliko dobrih rezultata. Ova 2019. godina je po ovu ekipu počela isto onako kako se završila prošla godina. Naime, u prvom meču u ovoj godini je Real gostovao kod Viljareala, i tu nisu uspeli da ostvare pobedu pošto je bilo 2:2. Nakon toga su na svom stadionu dočekali Real Sosijedad koji se i pre tog meča isticao sa sjajnim partijama na strani. Na veliko iznenađenje svih Sosijedad je odneo pobedu na tom meču (2:0), što je bio novi znak za uzbunu u Realu. Ipak, u prošlom kolu je ova ekipa iz dosta muka konačno ostvarila pobedu i to na gostovanju kod Betisa koji igra sjajno ove sezone.
Iako je Santjago Solari dosta dobro startovao na klupi Reala, kako vreme odmiče polako se nazire da je on ipak samo prelazno rešenje za kraljevski klub i da nas na leto vrlo verovatno očekuje neko novo ime.
Da stvari budu gore po tim iz Madrida pobrinuo se Leganes koji je savladao Real u revanš meču osmine finala Kupa Kralja, ali im ta pobeda neće mnogo značiti pošto su Madriđani prošli u osminu finala zbog činjenice da su u prvom meču slavili sa 3:0. Ipak, pošto je to već treći neuspeh u ovoj godini, sigurno je da šampion Evrope ne dočekuje ovaj meč u najboljem raspoloženju što bi možda mogla da iskoristi Sevilja.

Sevilja: Sjajna sezona za tim iz Andaluzije!

Nema se zaista šta zameriti fudbalerima Sevilje. Trenutno se ova ekipa nalazi na visokom trećem mestu, iako imaju isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Real Madrid koji im je i protivnik na ovom meču. Tim iz Andaluzije je fantastično startovao u ovogodišnjoj La Ligi i u jednom trenutku su čak bili i na prvom mestu na tabeli. Ipak, vremenom je ova ekipa počela da pruža nešto slabije partije pa su pali na treće mesto, ali je i to više nego dobar plasman kada su ambicije ekipe iz Andaluzije u pitanju.
Sevilja želi da se vrati u Ligu šampiona posle prošlogodišnje sezone u kojoj su zauzeli tek sedmo mesto i posle duže vremena ostali bez učešća u najkvalitetnijem klupskom evropskom takmičenju.
Ipak u poslednja tri kola fudbaleri Sevilje ne znaju za pobedu. Naime, prvo su dva puta remizirali, i to sa Leganesom i Atletiko Madridom u meču u kom je Sevilja bila dosta bolji rival, da bi u prošlom kolu doživeli poraz od Atletik Bilbaa u Baskiji kada je bilo 2:0.
Ono što svakako treba pomenuti je činjenica da Sevilja ume da igra sa Realom. Sećate se sigurno svi onog meča iz prvog dela sezone kada je ekipa iz Andaluzije “demolirala” šampiona Evrope pošto je meč u Sevilji završen sa ubedljivih 3:0, što je vrlo verovatno bila i najbolja partija ove ekipe u tekućoj sezoni.

Naš predlog

Nije ovo onaj Real na koji smo navikli godinama unazad. Sa druge strane, Sevilja igra jednu od najboljih sezona u poslednjih nekoliko godina što potvrđuje odlično treće mesto na tabeli. Trener Reala Santjago Solari i dalje neće moći da računa na veliki broj povređenih fudbalera ali ipak i pored toga prednost u ovom meču dajemo šampionu Evrope koji po nekom nepisanom pravilu kad tad mora da krene sa dobrim partijama. Zbog toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 1.80. Treba očekivati jedan otvoren i efikasan meč, u kom će i fudbaleri Sevilje imati šta da poruče šampionu Evrope, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Za kraj, predlažemo vam da probate sa jednom sve popularnijom igrom koja je možda i idealna kada je ovaj meč u pitanju. Pričali smo već o tome da nema sumnje da nas očekuje goleada pa vam predlažemo da pokušate sa igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.20.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.