Derbi dana: Napoli – Lacio: Domaćin oslabljen, gost silno motivisan!

Poslednji meč nedeljnog programa u okviru 20. kolo Serije A se igra na stadionu San Paolo, a sastaju se domaći Napoli i Lacio.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Napoli: Očekivali smo možda i više od Napolitanaca!

Prošlog leta su se desile velike promene u Napulju. Naime, Mauricio Sari je posle tri godine napustio klub, ali navijači ove ekipe nisu previše tugovali jer je za trenera imenovan legandarni Karlo Ančeloti. Iako su svi očekivali buran prelazni rok kada je u pitanju ova ekipa to je nažalost izostalo, što se možda i osetilo.
Naime, fudbaleri Napolija trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli ali imaju ogromnih devet bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Juventus. Takođe, iako su u Ligi šampiona doživeli samo jedan poraz i to u “grupi smrti” u kojoj su protivnici bili Liverpul i PSŽ, fudbaleri iz Napulja nisu uspeli da se plasiraju u nokaut fazu najkvalitetnijeg klupskog takmičenja, pa će sreću u nastavku potražiti u Ligi Evrope.
Postavlja se pitanje da li je ovo realnost Napolija, pošto je Juventus ipak prejak u odnosu na konkurenciju i slovi za jednog od glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona.
U poslednja dva kola izabranici Karla Ančelotija su doživeli poraz i pobedu. Prvo su na Đuzepe Meaci izgubili od Intera i to pošto su primili gol u sudijskoj nadoknadi, da bi u prošlom kolu teškom mukom došli do pobede na svom terenu i to protiv Bolonje kada je bilo 3:2.
Karlo Ančeloti će imati velikih problema kada je u pitanju sastav tima pošto neće moći da računa na suspendovane Alana, Kulibalija i Insinjea dok će Hamšik propustiti meč zbog povrede.

Lacio: Glavni cilj je Liga šampiona!

Navijači Lacija mogu biti zadovoljni sa onim što pruža njihova ekipa u ovoj sezoni. Naime, Lacijali se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli i po svemu sudeći će do kraja šampionata voditi veliku borbu za četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona sa Romom i Milanom. “Vučica” je pobedom protiv Torina došla do četvrtog mesta i ima bod više od Lacija, dok “rosoneri” imaju bod manje.
U poslednje vreme izabranici Simonea Inzagija igraju dosta dobra, ali su malo pokvarili utisak u prošlom kolu pošto su na Olimpiku odigrali samo nerešeno sa Torinom. Ipak, Lacijali su pre toga ostvarili dve vezane pobede i to protiv Kaljarija na svom terenu, a potom i protiv Bolonje u gostima. Ono što je još bitnije za tim iz Rima je činjenica da najbolji fudbaler ove ekipe Sergej Milinković-Savić pruža sve bolje partije i polako ali sigurno se vraća u svoju prepoznatljivu formu.
Treba naravno pomenuti i odlične partije Lacija u Ligi Evrope pošto je ova ekipa uspela da ostvari plasman u nokaut fazu tog tamičenja što je svakako bio jedan od ciljeva za ovu sezonu, a glavni je plasman u Ligu šampiona nakon što su prošle sezone propustitli da dođu do toga pošto su u poslednjem kolu doživeli poraz od Intera i to na svom terenu kada je bilo 3:2.

Naš predlog

Napoli će dočekati Lacio bez četiri jako bitna fudbalera. Alan, Insinje i Kulibali odrađuju suspenziju, dok Hamšik ima problema sa povredom pa će i on gotovo sigurno propustiti ovaj meč. Sa druge strane, ekipa Simone Inzagija igra odlično u poslednje vreme, ali su malo pokvarili utisak u prošlom kolu nakon što su na svom Olimpiku odigrali samo nerešeno protiv ekipe Torina. Da je Napoli kompletan sigurno da bi bio favorit u ovom meču, ali pošto ne može da računa na četiri jako bitna fudbalera predlažemo vam da pokušate sa duplom šansom x2 koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.86. Takođe, nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno efikasan meč pa vam toplo preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.74. I jedni i drugi igraju izuzetno efikasno, pa smo mišljenja da će i Napoli i Lacio postići makar po gol na ovom meču i zbog toga vam savetujemo da se odlučite za igru GG koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.66.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.