Tip dana: Fulam – Totenhem: Može li domaćin do iznenađenja?

Poslednji meč 23. kola engleske Premijer lige igra se na Krejven Kotidžu gde Fulam dočekuje ekipu Totenhema. Duel ove dve ekipe je zakazan za 17. časova.

Fulam: Može li ova ekipa do opstanka?

Iako su fudbaleri Fulama prošle sezone odigrali fantastičan finiš engleskog Čempionšipa i došli do plasmana u Premijer ligu, sa dobrim partijama nisu nastavili i u Premijer ligi. Naime, ova ekipa se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 14 osvojenih bodova, što je zaista premalo ako uzmemo u obzir da je do sada odigrano čak 22. kola. Kako sada stvari stoje ekipa iz Londona će se ekspresno vratiti u Čempionšip.
Nije fudbalerima ove ekipe pomogla ni smena trenera pošto je našeg Slavišu Jokanovića na klupi zamenio legendarni Klaudio Ranijeri. Evidentan je pomak u igri, ali su rezultati izostali iako je ekipa sa Krejven Kotidža pre dva kola savladala ekipu Hadersfilda, koji je ruku na srce jedina ekipa koja je plasirana ispod Fulama.
U međuvremenu su izabranici Klaudija Ranijerija ispali i iz FA Kupa i to od Oldhema, pa je sigurno da ne dočekuju u najboljem raspoloženju ovaj meč sa ove sezone sjajnim Totenhemom.
Treba dodati i to da domaća ekipa u poslednja dva kola ima dva poraza i to pošto su prvo poraženi od Arsenala i to vrlo ubedljivo sa 4:1, da bi u prošlom kolu doživeli poraz i od Barnlija iako su većim delom tog meča bili bolji rival na terenu.

Totenhem: Sve ide po planu za sada!

Kada se sve sabere i oduzme, fudbaleri Totenhema imaju odličnu sezonu za sada. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli engleske Premijer lige, ali im Čelsi, Arsenal i Mančester dišu za vratom. Ono što je još bitnije, izabranici Maurisija Poketina su uspeli da prođu u nokaut fazu Lige šampiona i to u jako teškoj grupi pošto su im direktni rivali bili Barselona i Inter.
Međutim, ono što je problem po ovu ekipu su promenljive partije u poslednje vreme. Naime, Totenhem igra po sistemu toplo-hladno i nikako da u poslednje vreme vežu nekoliko dobrih rezultata. Prvo su savladali Bornmaut na svom terenu, pa su nakon toga na iznenađenje svih na svom stadionu doživeli poraz od Vulverhemptona kada je bilo 1:3. Nakon toga su došli do sigurne pobede na gostujućem terenu pošto su ubedljivo savladali ekipu Kardifa sa 3:0, a onda je usledio novi neuspeh Poketinovih momaka. Naime, prošle nedelje u derbiju kola su doživeli poraz od Mančester Junajteda na svom stadionu, čime su “crveni đavoli” prišli ekipi iz Londona na samo četiri boda zaostatka.
Ono što je posebno loša stvar je što je najbolji fudbaler Totenhema Hari Kejn doživeo povredu ligamenata levog skočnog zgloba zbog koje će odsustvovati oko dva meseca, što znači da će ovaj sjajni fudbaler gotovo sigurno propustiti oba meča osmine finala Lige šampiona koje Totenhem igra sa Borusijom iz Dortmunda.

Naš predlog

Po svemu sudeći fudbaleri Fulama će se ekspresno vratiti u Čempionšip zbog očajnih partija koje pružaju ove sezone. Sa druge strane, Totenhem se nalazi na odličnom trećem mestu, ali mu za vratom dišu Čelsi, Arsenal i Mančester Junajted. Prednost u ovom meču ipak dajemo gostujućoj ekipi pa vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.76. Fulam gotovo na svakom meču prima dosta golova, a na sve to je Totenhem poznat kao efikasna ekipa pa vam toplo preporučujemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.86. Za kraj, ubeđeni smo da će Totenhem od samog starta krenuti napadački i da će želeti što pre da reši pitanje pobednika na ovom meču pa vam predlažemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica 10bet plaća sa sjajnom kvotom 2.50.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.