Tip dana: Sevilja – Barselona: Veliki derbi u Kupu Kralja!

Sasvim sigurno najzvučniji par četvrtfinala španskog Kupa predstavlja meč između Sevilje i Barselone koji se igra na stadionu Sančez Pichuan.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas i 30 minuta.

Sevilja: Nešto slabije partije u poslednje vreme!

Sjajno je Sevilja započela ovu sezonu, i u jednom trenutku su se čak nalazi i na liderskoj poziciji, ali čini se da kako vreme prolazi ekipa iz Andaluzije pruža sve slabije partije. Opšti utisak je da su se tim slabijim partijama i oprostili od borbe za šampionsku titulu, ali ukoliko ovako nastave mogli bi da ugroze i svoj plasman u Ligu šampiona, a to je svakako glavni cilj za ovu sezonu pošto su prošlu završili tek na sedmom mestu.
U prošlom kolu su gostovali na Santjago Bernabeu, sa namerom da konačo ostvare prvu pobedu nad Realom na gostovanju posle 15 godina. Iako su dosta bolje započeli meč, na kraju ipak nisu mogli da izdrže veliki pritisak Reala i na kraju su primili dva gola čime ih je Real pretekao pa se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli.
Međutim, sigurno je da ova ekipa ima velike ambicije i u španskom Kupu Kralja gde po tradiciji pružaju odlične partije. Ali zbog činjenice da u svim takmičenjima imaju tri vezana poraza i to bez postignutog gola, sigurno da ekipa iz Andaluzije ne dočekuje verovatno i najbolju ekipu u Španiji u dobrom raspoloženju.

Barselona: Sve ide po planu!

Gazi Barselona i dalje na svim frontovima, s tim da su u prošloj rundi Kupa sebi dozvolili luksuz da izgube na gostovanju kod Levantea 2:1 pa su sve morali nadoknaditi na svom terenu. Međutim u revanšu nije bilo nikakvih problema i slavili su protiv istog rivala na svom Nou Kampu sa 3:0, ali će u četvrfinalu imati dosta teži posao pošto će protivnik biti Sevilja.U prvenstvu drže situaciju pod kontrolom i imaju novi dugi niz od sedam uzastopnih pobeda, tako da im se rivali i ne mogu približiti.
Atletiko Madrid je najopasniji za sada i njih drže na pet bodova zaostatka, dok je najvažnije da Real ima čak deset bodova manje. Ne pobeđuju baš u svim utakmicama lako i ubedljivo pa im je tako Leganes zadao dosta problema u nedelju, s tim da je Barselona na kraju slavila 3:1. Pokušao je trener Valverde odmoriti u tom meču Mesija i Rakitića, ali su nakon primljenog gola za 1:1, obojica ušli u igru, a Mesi je čak bio i strelac. Svakako da je loša stvar iz tog meča sa Leganesom povreda Dembelea koji je pre toga bio u sjajnoj formi, dok treba dodati da je tim iz Katalonije u međuvremenu doveo Kevina Princa Boatenga iz Sasuola.

Naš predlog

Sevilja u poslednje vreme ne igra onako kako se to očekuje od ove ekipe a u prilog tgome ide i činjenica da su u poslednja tri meča doživeli tri poraza bez datog gola. Sa druge strane, Barselona suvereno drži prvu poziciju u La Ligi i ima čak pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Atletiko Madrid. Sigurno je da i jedni i drugi imaju visoke ambicije i u Kupu Kralja, ali ipak blagu prednost dajemo gostima koji su u sjajnoj formi. Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.25. Očekujemo i veliki broj golova na ovom meču, jer ove dve ekipe po tradiciji igraju mečeve sa puno golova, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63. Pored toga, očekujemo da će i jedni i drugi postići makar po gol na ovom meču pa vam savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.