EVROKUP nam donosi nove predloge na plus/minus poenterski učinak igrača!

Evrokup

Evrokup se nastavlja i sa njim naši predlozi i analize igrača i njhovog poenterskog učinka. Danas je na programu pet mečeva, a mi smo izabrali po nama tri izvesna predloga. Polako se dešava rasplet po grupama, a ova nedelja nam donosi revanš mečeve, odnosno sastaju se isti timovi kao i prošle sedmice, samo su se dvorane promenile. Nadamo se da ćemo danas nastaviti u istom ritmu kao i prethodne nedelje. 

J. Smith (12 poena) VIŠE    Kvota: 1.85   Kladionica: Meridian

Uzimamo Smita bez razmišljanja sa utakmice Cedevita – Uniks. Na prvom meču igrao je gotovo 30 minuta i postigao 19 poena. Ono što je bilo primetno na ovom meču kada je Uniks u pitanju, jeste uloga našeg predloga. Smit je prošle sezone došao kao zamena za Lengforda i opravdao je očekivanja. I prošle sezone je imao periode kada je igrao po 30+ minuta i takav period je i sada u toku. Smit je rođeni skorer, igrač koji može da ugrozi koš protivnika na razne načine. Uniks gostuje Cedeviti u meču koji će se u najavi igrati na veliki broj poena i to je jedan od razloga što smo izabrali baš ovaj predlog. Džamar odlično koristi blokove i iz izlaznih kretnji svoje šuteve, ali ume i da odigra izolaciju i tako da reševa situacije 1 na 1 i kada ističe vreme za napad. Očekujemo da će nastaviti da igra u dobrom ritmu i da će lagano ići preko ove granice poena.

M. Tobey (7 poena) VIŠE    Kvota: 1.85   Kladionica: Meridian

Naš predlog ima ulogu drugog centra u ekipi Valensije i retko kada igra 20 minuta i iz tog razloga je i granica ovako niska. Međutim, radi se o jako kvalitetnom igraču koji je prošle sezone bio jedan od najboljih visokih igrača Endesa lige, što ga je i preporučilo za klub kao što je Valensija. Crvena zvezda ove sezone ima problema sa branjenjem pozicije pet, najviše u igri 2 na 2, jer su Cirbes i Odžo malo sporiji u tom vraćanju posle iskakanja, što pokretnim centrima ostavlja prostora za manervisanje. Tobi je odličan u tim stvarima i prošle nedelje je na takav način ubacio 8 poena za samo 11 minuta na parketu, jer je brzo zaradio tri penala. Milan Tomić zna da najveća opasnost preti od Bojana Dubljevića i ne sumnjamo da će se truditi da ga što više optereti u odbrani i možda uvede u problem sa faulovima. Vidimo Tobija preko ove male granice na meču protiv crveno belih.

I. Akpinar (8 poena) VIŠE    Kvota: 1.85   Kladionica: Meridian

Akpinar je jako interesantan igrač i igra odličnu sezonu za sada u Ulmu. Početak sezone je bio malo sporiji za njega, pa je iz tog razloga mečeve počinjao sa klupe, međutim u zadnje vreme, podigao je formu i igra odlično, što je rezultovalo mestom u startnoj petorci. Radi se o igrači koji pokriva pozicije dva i tri i koji je izuzetno opasan u šutu van linije 6.75. Odlično se snalazi kada je lopta kod njega i ume sam sebi da iskreira šut. Ulm gostuje Lokomotivu i na tom meču su potpuni autsajderi. Akpinar je na prvom meču ovih rivala postigao 14 poena, dok je za vikend u nemačkom šampionatu bio najbolji pojedinac u svom timu sa 23 ubačena poena. U dobroj je formi i ne vidimo razlog da ne pređe ovu granicu. Jedino veliko razbijanje od strane domaćina u uvodnim delovima utakmice ga može ostaviti ispod 9 poena, što smatramo da se ipak neće dogoditi.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.