Tip dana: Real Madrid – Đirona: Može li gost do novog iznenađenja u Kupu?

Poslednji duel četvrtfinala španskog Kupa Kralja igra se na Santjago Bernabeu gde domaći Real Madrid dočekuje ekipu Đirone.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas i 30 minuta.

Real Madrid: Sve u svemu, ne ide!

Fudbaleri Reala ne igraju onako kako su to njihovi navijači očekivali od njih. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli španske La Lige, ali ima čak deset bodova manjka u odnosu na Barselonu koja se nalazi na liderskoj poziciji. Međutim, mora se priznati da izabranici Santjaga Solarija u poslednje vreme pružaju nešto bolje partije pošto su u prethodna dva kola ostvarili dve pobede iako protivnici nisu bili nimalo laki.
Naime, prvo su Madriđani na gostovanju savladali ekipu Betisa koja igra fantastično ove sezone, da bi u prošlom kolu na svom Santjago Bernabeu savladali Sevilju i na taj način su pretekli ovu ekipu koja je pre tog duela zauzimala treće mesto.
Sigurno je da šampion Evrope ima velike ambicije u Kupu Kralja pošto je teško očekivati da će moći ozbiljnije da se umešaju u borbu za titulu jer smo već pomenuli da Barselona ima veliku bodovnu prednost.

Đirona: Stvari teku po planu!

Đirona iz godine u godinu ima iste ambicije u španskom prvenstvu, ali se isto tako čini da svake godine pružaju sve bolje partije. Trenutno se ova ekipa nalazi na 12. mestu na tabeli i trenutno nisu ozbiljnije ugroženi pošto imaju četiri boda više od Rajo Valjekana koji se nalazi na 18. poziciji na tabeli koja naredne sezone vodi u Segundu. Međutim, kada je Kup u pitanju, ova ekipa je već ostvarila jedan fantastičan rezultat. Naime, prošle nedelje je Đirona remizirala sa Atletiko Madridom 3:3, i to na gostovanju kod ove ekipe, što je bio dovoljan rezultat za prolaz u narednu fazu Kupa Kralja. Pravi podvig je zaista postići tri gola ekipi Atletika koja važi za jednu defanzivno orjentisanu ekipu, ali je još zanimljivije što su to fudbaleri Đirone uspeli da ostvare na gostovanju kod ekipe iz Madrida gde su praktično “jorgandžije” nepobedive.
Što se tiče španske La Lige, u poslednja dva kola su fudbaleri Đirone prvo remizirali sa odličnim Alavesom, da bi u prošlom kolu doživeli poraz u jednom fantastičnom meču u Andaluziji kada je domaći Betis bio bolji rezultatom 3:2.

Naš predlog

Sigurno je da Real želi trofej u Kupu pošto je skoro evidentno da će teško doći do trofeja u prvenstvu jer Barselona ima dvocifrenu prednost. Upravo zbog toga prednost u ovom meču dajemo ovoj ekipi, pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.36. Takođe, treba očekivati meč sa puno golova pa vam savetujemo da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.32. Možda i najbolja kombinacija kada je ovaj meč u pitanju je sve popularnija igra I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa jednom fantastičnom kvotom koja iznosi 3.20.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.