Tip dana: Lacio – Juventus: Da li je vreme za prvi poraz Juvea?

Ovog vikenda je na programu 21. kolo Serije A, a jedan od dva derbija kola je svakako susret između Lacija i Juventusa koji se igra na Olimpiku.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Lacio: Može li Lacio do Lige šampiona?

Fudbaleri Lacija su odlično startovali ove sezone, ali je opšti utisak da kako vreme prolazi ova ekipa pruža sve slabije partije. Naime, u prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija doživeli poraz na gostovanju kod Napolija (2:1), i pravo je čudo kako tim iz Napulja nije na tom meču stigao do ubedljivije pobede pošto su imali nekoliko stoprocentnih šansi za postizanje gola.
Ni pre toga se Lacijali nisu proslavili pošto su na svom Olimpiku samo remizirali sa Torinom. Zbog dva vezana neuspeha je ekipa iz Rima pala na tek sedmo mesto i veliko je pitanje da li će moći da izbore Ligu šampiona što je svakako glavni cilj ove ekipe pošto su u prošloj sezoni ostali bez plasmana u najkvalitetnije evropsko takmičenje posle poraza od Intera u poslednjem kolu Serije A kada je bilo 2:3.
Kada je u pitanju sastav Lacija za ovaj meč Simone Inzagi neće moći da računa na Aćerbija i Marušića koji su suspendovani zbog crvenih kartona u prošlom kolu.

Juventus: Stvari idu po planu!

Nema se zaista šta zameriti izabranicima Masimilijana Alegrija kada je ova sezona u pitanju. Fudbaleri Juventusa se trenutno nalaze na prvom mestu Serije A i imaju čak osam bodova više od drugoplasiranog Napolija koji ima i utakmicu više pa je “stara dama” iz Torina na pravom putu da odbrani titulu i tako osmi uzastopni put postane šampion Italije što bi zaista bio veliki uspeh.
Još pre početka sezone su čelni ljudi Juventusa označili Ligu šampiona kao glavni cilj, a potvrda za to je i dovođenje Kristijana Ronalda. I tu ekipi iz Torina ide i te kako dobro pošto su zauzeli prvo mesto u svojoj grupi, ali će u osmini finala imati i te kako težak posao pošto ih očekuje dvomeč sa Atletiko Madridom.
Kada je u pitanju Serija A, izabranici Masimilijana Alegrija su u prošlom kolu vrlo lagano na svom terenu savladali “fenjeraša” Kjeva sa 3:0, dok su pre toga uz dosta muke savladali fudbalere Sampdorije.
Lider na tabeli ima dosta problema sa povređenim i suspendovanim fudbalerima, a treba svakako i dodati da je klub u međuvremenu napustio Benatija koji karijeru nastavlja u Katru, dok je njegovo mesto zauzeo iskusni Martin Kaseres koji je po treći put postao član “stare dame”.

Naš predlog

Lacio ima samo jedan cilj kada je u pitanju ova sezona a to je plasman u Ligu šampiona. Kako sada stvari stoje ekipa iz Rima bi mogla da se zadovolji i plasmanom u Ligu Evrope jer Roma, Milan i Sampdorija pružaju sve bolje partije u prvenstvu. Što se tiče Juventusa fudbaleri ove ekipe suvereno drže lidersku poziciju na tabeli i na pravom su putu da po osmi put uzastopno postanu šampioni Italije. Što se tiče ovog meča, evidentno je ipak da je kvalitet na strani Juventusa pa vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90. Sigurno je da treba očekivati meč sa puno golova pa vam toplo preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00. Naravno, očekujemo da će i Lacio imati šta da poruči Juventusu u ovom meču, pa vam za kraj preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.