Tip dana: Milan – Napoli: U subotu nije bilo pobednika, da li nas isti scenario čeka i sada?

U utorak, sredu i četvrtak su na programu mečevi četvrtfinala italijanskog Kupa, a prvi će na teren izaći fudbaleri Milana i Napolija, iako su u subotu ove dve ekipe igrale međusoban meč u Seriji A u kom nije bilo pobednika, ali ni golova.
Duel ove dve ekipe ja zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Milan: Promenljive igre “rosonera”…

Fudbaleri Milana imaju dosta problema ove sezone, ali i uprkos silnim problemima ova ekipa se i dalje nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona, a svakako da je baš to glavni cilj slavnog italijanskog kluba.
Pored toga, sigurno je da izabranici Đenara Gatuza žele da što dalje doguraju i u Kupu gde po tradiciji poslednjih godina pružaju dosta dobre partije. Ipak, to neće biti nimalo lako pošto im je protivnik Napoli koji je uz Juventus verovatno i najbolja ekipa u ovom trenutku na Apeninima.
U prošlom kolu su se ove dve ekipe sastale i u prvenstvu a taj meč je završen bez golova, iako je bilo dosta prilika na obe strane. Pre toga su “rosoneri” na jednom poprilično teškom gostovanju slavili u Đenovi sa 2:0.
U međuvremenu je klub napustio Gonzalo Iguain, a umesto njega je došao Pjontek iz Đenove, koji bi uz Paketu i Kutronea trebalo da predstavlja budućnost Milana i momke na kojima će ovaj klub bazirati svoju igru u sledećem periodu.

Napoli: Kada se sve sabere i oduzme, ovo je realnost!

Nekako su svi očekivali kada je letos na mesto šefa struke Napolija seo legendarni Karlo Ančeloti da će ova ekipa konačno uspeti da prekine sedmogodišnju dominaciju Juventusa u Italiji ali po svemu sudeći to se ipak neće desiti ove sezone.
Naime, tim iz Napulja trenutno ima čak 11 bodova manje od “stare dame” i trebalo bi čudo da se dogodi pa da ekipa Karla Ančelotija dođe do Skudeta. U prošlom kolu Serije A su Napolitanci gostovali kod Milana, i pružili standardno dobru partiju, ali su propustili previše šansi na tom meču. Ipak, mogli su i izabranici Đenara Gatuza do gola u tom meču pa se ipak nekako čini da je podela bodova najrealniji ishod.
Pre toga je ova ekipa ostvarila dve veoma važne pobede i to prvo protiv Bolonje na svom terenu uz dosta muke kada je bilo 3:2, a potom takođe na San Paolu protiv Lacija (2:1).
U prošloj rundi Kupa su bez većih problema savladali Sasuolo, i ne treba čuditi ako se ekipa iz Napulja u narednom periodu malo više okrene ovom takmičenju pošto im je sigurno od velike važnosti da dođu do nekog trofeja ove sezone što svakako ide u istu rečenicu sa Karlom Ančelotijem.

Naš predlog

Jako je zanimljivo što se ove dve ekipe sastaju ponovo posle samo tri dana pošto su u subotu igrali meč Serije A u kom nije bilo pobednika, ali nije bilo ni golova. Teško je očekivati da dve ekipe kojima je ofanzivni deo tima jača strana u tri dana odigraju dva meča na kojima je bilo malo golova. Zbog toga vam preporučujemo da ovde uopšte ne prognozirate konačan ishod već da se fokusirate na golove kojih će i te kako biti. Predlažemo vam da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.06. Takođe, savetujemo vam da pokušate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.84. Za kraj, imamo za vas jednu poprilično hrabru prognozu, ali i ne tako nerealnu kada je u pitanju ovaj meč. Toplo vam preporučujemo da probate sa jednom sve igranijom igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 5.00.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.