Tip dana: Barselona – Sevilja: Ima li Barsa snage za preokret?

U sredu je na programu revanš meč četvrtfinala španskog Kupa Kralja u kom se sastaju Barselona i Sevilja. Prvi meč je dobila ekipa iz Andaluzije i to sa 2:0, pa nema sumnje da Barselonu očekuje i te kako težak posao.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.

Barselona: Može li Barsa do velikog preokreta?

Fudbaleri Barselone pružaju sjajne partije i trenutno potpuno zasluženu zauzimaju prvu poziciju na tabeli španske La Lige. Ipak, u četvrtfinalu Kupa Kralja jure prednost Sevilje od 2:0, pa nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl na Nou Kampu.
Trenutno izabranici Ernesta Valverdea imaju čak pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Atletiko Madrid što je fina zaliha pred nastavak šampionata. Treba dodati da je ambicija Barse da ove godine konačno dođe posle dosta vremena do trofeja u Ligi šampiona, ali su na pravom putu da odbrane i titulu u La Ligi što bi zaista bila lepa stvar. U prošlom kolu su na gostovanju kod Đirone slavili sa 0:2, iako je opšti utisak da nisu blistali na tom meču jer im je domaća ekipa zadala dosta problema.
Možda i najslabiji meč ove sezone je tim iz Katalonije odigrao prošle nedelje kada su u okviru četvrtfinala Kupa doživeli težak poraz od Sevilje (2:0), ali treba svakako dodati i činjenicu da je Barselona na tom meču nastupala bez nekoliko važnih fudbalera, a posebno tu mislimo na Lea Mesija koji se vratio u ekipu u meču sa Đironom u kom je postigao fantastičan pogodak.

Sevilja: Glavni cilj je Liga šampiona!

Kada se sve sabere i oduzme fudbaleri Sevilje igraju dobro ove sezone. Prošle godine ova ekipa nije uspela da se plasira u Ligu šampiona, a zanimljivo je da su i u Ligu Evrope morali iz kvalifikacija pošto su prošlu sezonu završili na sedmom mestu. Ipak, tim iz Andaluzije igra dosta bolje nego prethodne sezone i trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli koje između ostalog znači i plasman u Ligu šampiona što je svakako glavni cilj ove ekipe.
Međutim, u poslednje vreme ekipa sa stadiona Sančez Pichuan ne pruža onakve partije kakve smo navikli da gledamo od njih, pa su u poslednjih pet kola dva puta izgubili, isto toliko puta remizirali i samo jednom pobedili i to u prošlom kolu na svom terenu kada su deklasirali Levante (5:0).
Iako tim iz Andaluzije ima veliku prednost pred ovaj revanš četvrtfinala Kupa, ne treba zaboraviti da gostuju jednoj od najboljih ekipa na svetu i da ih očekuje izuzetno težak posao.
Ono što bi sigurno moglo da zabrine sve navijače Sevilje je podatak da ova ekipa ne zna za trijumf na Nou Kampu punih devet godina, ali svakako da bi svi u klubu potpisali odmah da njihov klub izgubi minimalnim rezultatom ali da se plasira u polufinale Kupa Kralja.

Naš predlog

Sigurno je da će fudbaleri Barselone krenuti od prvog minuta ofanzivno ka golu Sevilje jer žele što pre da anuliraju prednost koju tim iz Andaluzije ima uoči ovog meča. Zbog toga vam toplo preporučujemo da pokušate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.86. Takođe, treba očekivati i jedan izuzetno efikasan meč pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.32. Za kraj vam predlažemo da probate i sa igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 2.49.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.