Kladjenje.rs

Tip dana: Roma – Milan: Borba za Ligu šampiona!

Derbi 22. kola italijanske Serije A igra se na Olimpiku gde Roma dočekuje Milan. I jedna i druga ekipa imaju veliku želju da naredne sezone izbore Ligu šampiona. Trenutno su nešto bliži tome fudbaleri Milana koji imaju samo bod više od Rome, ali će sigurno “vučica” imati šta da poruči “rosonerima” na ovom meču.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Roma: Može li ekipa da se oporavi od nedavnog debakla od Fiorentine?

Fudbaleri Rome ovaj meč dočekuju u nimalo lepom raspoloženju pošto su sredinom nedelje doživeli katastrofalan poraz u italijanskom Kupu od Fiorentine pošto su “ljubičasti” na svom Artemio Frankiju slavili sa neverovatnih 7:1. Pre toga su izabranici Euzebija Di Frančeska u Seriji A prokockali prednost od 3:0 na gostovanju kod Atalante i taj meč je na kraju završen bez pobednika. Dosta se prethodnih dana pisalo o eventualnoj smeni trenera Rome ali kako sada stvari stoje Euzebio Di Frančesko i dalje ima podršku kluba, međutim mora se priznati da sve to dosta zavisi i od ovog derbi meča sa Milanom.
Generalno je Roma u poslednje vreme počela sa dosta boljim partijama nego ranije, ali je opšti utisak da je ekipa dosta loše psihološki pripremljena pošto smo već pisali o tome da su nedavno dopustili Atalanti da stigne vođstvo “vučice” od 3:0, pa kada na sve to dodamo i katastrofu u Firenci dolazimo do logičnog zaključka da je pobeda možda i moranje kada je u pitanju Roma.

Milan: Dobra forma ekipe sa San Sira!

Milan se dosta mučio ove sezone, ali je opšti utisak da u poslednjih nekoliko kola igraju svoj najbolji fudbal ove sezone. Naime, prvo su “rosoneri” na gostovanju kod Đenove slavili sa 2:0, da bi u prošlom kolu na San Siru remizirali sa Napolijem, iako su većim delom tog meča bili dosta bolji rival. Onda je sredinom nedelje na red došao meč četvrtfinala Kupa sa Napolijem i sigurno da je to bila najbolja partija fudbalera Milana ove sezone pošto su savladali ekipu iz Napulja sa 2:0 i na taj način zakazali duel sa Lacijom u polufinalu italijanskog Kupa. Na tom meču je zablistalo novo pojačanje Milana Pjontek koji je bio i dvostruki strelac. Na pomenutim mečevima izabranici Đenara Gatuza nisu primili nijedan gol, što je jasan znak da su “rosoneri” konačno naštimovali odbranu. Međutim, odbrana i nije najveći problem Milana ove sezone već realizacija ali je sigurno da će to u nastavku sezone delovati dosta bolje sa Paketom i Pjontekom.
Inače, Milan je pre nekoliko kola došao na poziciju broj četiri i to posle pobede na teškom gostovanju kod Đenove, a priliku da povećaju svoju prednost u odnosu rivale su propustili u prošlom kolu sa Napolijem, iako je jako malo falilo da dođu do pobede i na tom meču.

Naš predlog

Novi poraz Rome bi gotovo sigurno značio i smenu Di Frančeska, ali takođe bi i pobeda “vučice” značila i četvrto mesto na tabeli što je i postao jedini cilj nakon loših partija ovog tima na startu šampionata. Međutim, pitaju se tu nešto i fudbaleri Milana koji igraju sjajno u poslednje vreme. Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv meč, i predlažemo vam da pokušate sa golovima kojih će svakako biti na ovom meču, pa vam savetujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73. Takođe, treba očekivati da će i jedni i drugi postići makar po gol na ovom meču pa vam predlažemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62. Poprilično smo ubeđeni da nas na ovom meču očekuje prava goleada pa vam savetujemo i da probate sa igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.95.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.