Tip dana: Marselj – Bordo: Može li Marselj konačno do pobede na svom terenu?

U utorak je na programu zaostali meč 18. kola francuskog šampionata u kom se sastaju dve ekipe koje se nalaze na sredini tabele – Marsej i Bordo.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.

Marsej: Tri meseca ova ekipa ne zna za pobedu na svom terenu!

Sigurno je da smo svi ove godine očekivali daleko bolje partije od fudbalera Marseja, ali ipak to nije slučaj, pa se ekipa sa Velodroma trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli francuske Lige 1. Nisu se fudbaleri ove ekipe proslavili ni u Ligi Evrope gde nisu uspeli da prođu grupu u konkurenciji Ajntrahta iz Frankfurta, rimskog Lacija i Apolona što samo potvrđuje našu priču o tome kako Marselj ima lošu sezonu. Kada na sve to dodamo da je ova ekipa eliminisana i iz oba francuska Kupa, zaključujemo da im nikako ne cvetaju ruže ove sezone.
U prethodna dva duela u francuskom šampionatu su poraženi istim rezultatom, 2:1. Prvo su na svom terenu doživeli poraz od Lila koji igra fantastično ove sezone i trenutno se nalazi na drugom mestu, a zanimljivo je da je ekipa sa Velodroma primila golove u tom meču u sudijskoj nadoknadi prvog i drugog poluvremena. U prošlom kolu su opet mimo svih očekivanja doživeli novi poraz i to od Remsa u gostima kada je bilo 1:2.
Na sve to trener ekipe iz Marseja na meču sa protiv ekipe Bordoa neće moći da računa na dva veoma bitna fudbalera, Tovana i Strotmana.

Bordo: I ovoj ekipi ne “cvetaju ruže”!

Poput Marselja, i fudbaleri Bordoa imaju dosta problema ove sezone, i igraju ispod svih očekivanja. Trenutno se ova ekipa nalazi na poprilično lošem 12. mestu na tabeli francuske Lige 1 iako su pre sezone iz kluba najavljivali da imaju velike ambicije kada je ova sezona u pitanju, i da če učiniti sve da izbore plasman u neko od evropskih takmičenja. Ne treba biti nerealan pa reći da su čelni ljudi kluba ciljali i mesto koje vodi u Ligu šampiona, ali kako sada stvari stoje to će ostati samo san.
Opšti utisak je da ova ekipa pruža nešto bolje partije u poslednje vreme, pošto su u poslednja dva kola čak dva puta ostvarili trijumf, dok su doživeli poraz u prošlom kolu i to minimalnim rezultatom na gostovanju kod Strazbura. Pre toga je Bordo na svom terenu savladao Dižon, dok su kolo pre toga ostvarili izuzetno važan trijumf na gostovanju kod Anžira kada su slavili sa 1:2.
Treba naravno dodati i da su nedavno ispali iz francuskog Kupa pošto su poraženi od Strazbura sa sa 3:2, iako su prvi došli do vođstva na tom meču.

Naš predlog

Zaista nestvarno deluje podatak da su fudbaleri Marselja poslednju pobedu na svom terenu upisali pre skoro tri meseca što je zaista poražavajuće. Sa druge strane Bordo igra nešto bolje u poslednje vreme ali i dalje to nisu partije koje su dovoljne za plasman u neko od evropskih takmičenja. Vreme je da Marselj na svom terenu konačno zaigra dobro i ostvari pobedu pa vam toplo preporučujemo da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.15. Takođe, možemo očekivati i ozbiljan otpor gostujuće ekipe pa vam savetujemo da pored keca probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.86. Za kraj, nema sumnje da nas očekuje jedan veoma zanimljiv susret na kom će biti dosta golova pa vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.05.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.