Derbi dana: Mančester Junajted – PSŽ: Očekuje nas pravi spektakl!

Došlo je vreme za osminu finala Lige šampiona, a sigurno da se derbi možda i cele nokaut faze igra na Old Trafordu gde Mančester Junajted dočekuje PSŽ.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

Mančester Junajted: Solskjer je preporodio ekipu!

Dugo su se fudbaleri Mančestera mučili ove sezone, ali se čini da otkako je klupu Mančester Junajteda napustio Žoze Murinjo, stvari su počele da se odvijaju daleko bolje po ovaj klub. Naime norveški stručnjak Ole Gunar Solskjer je preporodio ovu ekipu od kako je seo na klupu što potvrđuju i rezultati koje ova ekipa beleži u poslednje vreme.
Sigurno je da su se fudbaleri PSŽ-a obradovali kada su videli ko im je protivnik u osmini finala Lige šampiona, međutim od tada je ekipa sa Old Traforda značajno popravila svoju formu, pa je sigurno da u Parizu više ne vlada tako dobro raspoloženje kada je u pitanju ovaj meč.
Od kako je Ole Gunar Solskjer trener Mančester Junajteda ova ekipa je vezala čak 11 mečeva bez poraza, čak štaviše u tom periodu su uspeli samo jednom da remiziraju i upišu deset pobeda što je zaista podatak koji je i te kako vredan pažnje. U prošlom kolu Premijer lige su na gostovanju kod Fulama došli do pobede i to bez većih problemama pošto je meč završen rezultatom 0:3. Ono što je jako bitna stvar je i podatak da je Ole Gunar Solskjer odmorio svoje najbolje fudbalere u tom meču, pa je sigurno da su “crveni đavoli” sjajno pripremljeni za ovaj meč.

PSŽ: Koliko može PSŽ bez Nejmara i Kavanija?

Jasno je da fudbaleri PSŽ-a nemaju pravu konkurenciju u francuskoj Ligi 1, što potvrđuje i njihov trenutni plasman na tabeli pošto se nalaze na prvom mestu i imaju veliku prednost u odnosu na svoje najbliže rivale a uz sve to i dva meča manje, tako da nema sumnje da će ponovo doći do titule.
Ipak, njihov glavni cilj za ovu sezonu je da konačno dođu do završnice Lige šampiona, i pokušaju da uzmu trofej koji u klubu svi žarko žele, i zbog čega bogati vlasnici Parižana nisu štedeli novac u proteklih nekoliko godina.
Ove sezone su bili u poprilično jakoj grupi pošto su im konkurenti za plasman u nokaut fazu bili prošlogodišnji finalista Liverupul i Napoli koji od ove sezone sa klupe predvodi Karlo Ančeloti koji sigurno zna kako se dolazi do “ušatog” trofeja. Ne treba naravno zaboraviti ni Crvenu zvezdu koja je uspela da skine skalp Liverpulu i to u sred Beograda, ali su Parižani baš protiv srpskog predstavnika overili plasman u nokaut fazu gde su za rivala dobili Mančester Junajted koji se u tom trenutku činio kao ekipa koju bi PSŽ mogao da eliminiše bez većih problema.
Ipak, stvari su se dosta promenile u odnosu na taj period, pošto Mančester igra odlično u poslednje vreme, dok će Parižani biti bez pomoći Kavanija i Nejmara koji su povređeni, što je sasvim sigurno ogroman hendikep za ekipu koju sa klupe predvodi Tomas Tuhel.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl na Old Trafordu. Prednost u ovom meču ipak dajemo fudbalerima Mančester Junajteda koji su u sjajnoj formi od kako ih je preuzeo Ole Gunar Solskjer, ali na sve to svakako moramo dodati i neigranje dvojice od tri najbolja igrala PSŽ-a, Nejmara i Kavanija. Zbog toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.40. Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno efikasan meč pošto je ovo duel dve ekipe koje igraju za gol više. Zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa poprilično dobrom kvotom 1.73. Za kraj, svakako treba očekivati da će i PSŽ imati šta da poruči Junajtedu na ovom meču pa vam savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.