Tip dana: Seltik – Valensija: Mogu li “slepi miševi” do pobede na Seltik Parku?

U četvrtak nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva u okviru Liga Evrope, a jedan od najzanimljivijih susreta se igra u četvrtak gde fudbaleri Seltika na svom Seltik parku dočekuju ekipu Valensije.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21. čas.

Seltik: Ekipa sa Seltik parka je u fantastičnoj formi!

Fudbaleri Seltika su izuzetno dobro odigrali takmičenje po grupama u okviru Liga Evrope pošto su u jednoj izuzetno teškoj grupi zauzeli drugo mesto i na taj način uspeli da se dokopaju nokaut faze. Naime, ekipa sa Seltik parka je bila u istoj grupi sa Lajpcigom, Salcburgom i Rozenborgom, i uspeli su da kolo pre kraja obezbede prolazak u dalju fazu, što je zaista dobar rezultat. Ipak, sigurno je da ekipa iz Škotske nije bila najzadovoljnija kada je na žrebu saznala da ih očekuje dvomeč sa jednim od najvećih favorita za osvajanje ovog takmičenja – ekipom Valensije.
Što se tiče škotskog šampionata, ekipa sa Seltik parka igra zaista fantastično i sigurno je da nemaju dostojnu konkurenciju u ovom trenutku pošto se nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Rendžers.
Ono što je možda i najbolji pokazatelj za sjajne igre Seltika ove sezone je činjenica da fudbaleri ove ekipe u poslednjih pet mečeva imaju isto toliko pobeda, a ono što je posebno zanimljivo je da su u tom periodu postigli čak 13 golova a nisu primili nijedan!
Pre toga su doživeli poraz od najvećeg rivala Rendžersa, ali minimalni, što potvrđuje da ova ekipa ima odličnu odbranu jer su na dosadašnjih 25 mečeva primili samo 14 golova.

Valensija: Stvari idu na bolje!

Katastrofalno su fudbaleri Valensije započeli ovu sezonu u španskoj La Ligi, ali kako vreme prolazi ova ekipa pruža sve bolje partije. Treba svakako dodati da su se “slepi miševi” u jednom trenutku nalazili i u opasnoj zoni, ali su serijom pobeda i nerešenih rezultata došli do mesta broj osam, i sigurno je da će u narednih nekoliko kola napasti šestu poziciju koja naredne sezone donosi plasman u Ligu Evrope što je tokom sezone postala glavna ambicija ove ekipe.
Ekipa sa Mestalje je bila blizu plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, ali su ipak odigrali loš meč u gostima kod Jang Bojsa kada su samo remizirali, i na kraju se baš to ispostavilo kao glavni uzrok ispadanje ove ekipe koja je inače jednom savladala Mančester Junajted, dok su jednom remizirali sa ovom ekipom, što znači da imaju pozitivan skor sa ekipom koja je prošla dalje.
U poslednjih pet mečeva “slepi miševi” ne znaju za poraz u španskoj La Ligi i sigurno je da su u naletu forme a to potvrđuje i nedavni remi sa Barselonom i to na Nou Kampu kada je bilo 2:2, a zanimljivo je da je Valensija vodila sa 2:0, ali je ipak Barsa preko Mesija došla do poravnanja na tom meču.

Naš predlog

Seltik igra sjajno ove sezone, i nalaze se na prvom mestu u škotskom šampionatu. Što se tiče Valensije, nakon lošeg početka “slepi miševi” pružaju sve bolje partije i već su stigli do osmog mesta na tabeli sa tendencijom da dođu i do šest pozicije koja znači plasman u Ligu Evrope. Prednost u ovom meču dajemo ipak fudbalerima Valensije koji imaju velike ambicije u Ligi Evrope jer bi osvajanjem tog takmičenja došli do Lige šampiona, pošto su im šanse da do nje dođu preko prvenstva svedene na minimum. Zbog toga vam predlažemo da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.35. Takođe, nema sumnje da nas očekuje jedan veoma zanimljiv i efikasan meč pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.19. Za kraj, nema sumnje da će “slepi miševi” krenuti silovito od prvog minuta na Seltik parku pa vam savetujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.50.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.