Tip dana: Lion – Gengan: Domaćin hvata zalet za duel sa Barsom!

Ovog vikenda je na programu 25. kolo francuske Lige 1, a u uvodnom meču će ekipa Liona na svom Žerlanu ugostiti fudbalere Gengana.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Lion: Može li Lion do drugog mesta?

Kada se sve sabere i oduzme ovo je jedna izuzetno dobra sezona za fudbalere Liona. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na trećem mestu francuskog šampionata, uz samo tri boda manje u odnosu na drugoplasirani Lil i sigurno je da će u narednim kolima napasti i to drugo mesto, pošto se naravno na prvom mestu nalazi neprikosnoveni PSŽ. Na sve to, fudbaleri Liona su odigrali dosta dobro i u grupnoj fazi Lige šampiona gde su na kraju završili kao drugi i plasirali se u nokaut fazu najkvalitetnijeg klupskog evropskog takmičenja, i na taj način ispunili jedan od svojih glavnih ciljeva za ovu sezonu.
U prošlom kolu francuske Lige 1 su posle čak deset mečeva bez poraza izgubili u gostima kod Nice, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Pre toga je ova ekipa ostvarila veliku pobedu u duelu sa prvoplasiranim PSŽ-om. Skoro sigurno je to bila i najbolja partija ekipe sa Žerlana, a zanimljivo je da su izabranici Tomasa Tuhela prvi došli do vođstva na tom meču, ali je onda Olimpik golovima Dembelea i Fekira preokrenuo rezultat i mirno priveo meč kraju.

Gengan: Loša sezona za ovu ekipu!

Ne igraju fudbaleri Gengana onako kako su to njihovi navijači očekivali, i nažalost se trenutno nalaze na poslednjem mestu na tabeli francuske Lige 1. Međutim, ono što je i te kako zanimljivo kada je ova ekipa u pitanju je da su izborili plasman u finale Liga Kupa, pošto su posle penala eliminisali fudbalere Monaka. Nije isključeno da Gengan dođe i do trofeja ove sezone, a da ipak ispadne iz društva najboljih pošto su od bezbedne zone udaljeni čak šest bodova, što je u ovom trenutku teško dostižno obzirom na partije koje Gengan pruža u poslednje vreme.
Naime, Gengan je nanizao tri vezana poraza, od kojih posebno boli onaj od pre dva kola kada su na gostovanju kod PSŽ-a poraženi sa više nego ubedljivih 9:0. Nakon toga su doživeli poraze od Remsa i od Lila, i u tim mečevima nisu uspeli da postignu gol, što znači da Gengan na tri vezana meča ne zna za gol. Poslednju pobedu je ova ekipa ostvarila na svom terenu protiv Rena koji pruža izuzetno dobre partije ove sezone.
Što se tiče učinka ove ekipe u gostima, oni su najslabija gostujuća ekipa pošto su do sada upisali samo dve pobede. Na to su dodali i dva remija, ali i čak sedam poraza, što je zaista previše pa otuda i ne čudi što je Gengan trenutno zalepljen za poslednje mesto na tabeli.

Naš predlog

Ne treba zaboraviti da fudbalere Liona već u utorak očekuje prvi meč osmine finala Lige šampiona kada dočekuju ekipu Barselone. Upravo zbog toga treba očekivati da će ova ekipa izaći u nešto promenjenom sastavu pošto je prioritet da se sačuvaju glavni fudbaleri za ono što ovu ekipu očekuje u utorak. Upravo zbog toga vam savetujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda na ovom susretu, iako je naravno Lion veliki favorit. Predlažemo vam da pokušate sa golovima kojih će i te kako biti na ovom meču pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54. Fudbaleri Gengana na tri poslednja meča nisu uspeli da postignu gol, pa treba očekivati da u ovom meču iskoriste to što domaćin neće izaći u najjačoj postavi. Zbog toga vam predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00. Za kraj smo za vas ostavili jednu sve popularniju igru. Pričali smo već da nas očekuje jedan izuzetno efikasan meč i savetujemo vam da pokušate sa igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.20.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.